Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Hány pontot adnál egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hány pontot adnál egy ilyen férfinak ezek alapján?

Figyelt kérdés

Lesznek vegyesen negatív és pozitív tulajdonságok is. Igyekszem objektív tényeket leírni.

Az illető egy 27 éves budapesti férfi.

177 cm magas, 68 kiló. Alacsony testzsírszázalék, sportos, de nem kockahasú. Olyan külső, ami tinderen 4 hónap leforgása alatt 500 matchet eredményez 3 képpel, amin semmilyen anyagi helyzetre utaló dolog nem volt. Öltözködési stílusa "smart casual".

Nagyon nyugodt, szinte lehetetlen kihozni a sodrából. Pozitív, kiegyensúlyozott. Hosszútávú kapcsolatra vágyik. Elég pedáns és rendszerető, tud és szeret főzni, házias. Heti 3-4x edz, mellette extrém sportot űz. Karrierista, de nem munkamániás. Diplomás, szellemi munkát végez, napi 6 órában kb. Havonta 1 millió nettót keres. Önálló anyagilag és érzelmileg is, saját lakás és autó, hitel nélkül.

Nem szeret utazni, csak ha az aktív (pl városnézés nem, síelés igen). Konzervatív gondolkodású, klasszikus családmodellt preferálja, de nem kényszeríti rá a nőre. A következő célja a családalapítás egy vagy két gyerekkel, kertes ház Budán.

Magas libidója van, ennek megfelelően élénk szexuális életre vágyik. A telt nők az ideáljai, de ez nem feltétel.

Ezek alapján látatlanban számodra hány pont lenne egy ilyen férfi? Természetesen 10 a legjobb, 1 a legrosszabb. Ha lehet csak nők szavazzanak!

2022. nov. 9. 22:36
A kérdező szavazást indított:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
39 szavazat
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
85%

Nem lenne rossz, ha a klasszikus családmodell mellett partner lenne egyenlő felosztásban. Illetve szeretek nyaralás alatt pihenni is, néha azt is kell (tengerpart, wellness).

De mivel vékony, formás vagyok, így úgyis kiestem. :D

2022. nov. 9. 22:40
 2/45 anonim ***** válasza:
66%

177cm 68 kg nagyon sovány!

én 172cm 75kg vagyok és még én is vékony férfinak számítok.

2022. nov. 9. 22:40
 3/45 anonim ***** válasza:
84%
Nekem több kizáró tényező is lenne, de objektíven nézve 8-9. Én személy szerint nem választanálak, de alapvetően jó parti vagy ezek alapján.
2022. nov. 9. 22:42
 4/45 anonim ***** válasza:
76%

8 pontot. Két tényező miatt adtam ennyit.

1) 177 cm és 68 kg. Férfinak, szerintem ez nagyon kevés. Ez kb női súly. Én azokat a férfiakat preferálom, akik magasabbak nálam és erősebb testfelépítésűek; nem, nem kell kigyúrt, de legyen azért széles válla és ne legyen kint az összes csontja. Engem pl ilyen szempontból a kis pocak sem zavar, inkább az, mint hogy kiálljon a lapockja meg a bordái.

2) Az utazás. Alapvetően én szeretem a városnézést, a kulturális programokat, szeretem a különféle gasztronómiai élményeket. Szeretek csak úgy heverni a parton, vagy medencézni. Ja, és nem tudok síelni. Szóval ilyen szempontból az érdeklődési kör nem passzol.

De ez csak az én véleményem, nem azt jelenti hogy ez általános.

2022. nov. 9. 22:53
 5/45 anonim ***** válasza:
92%

7-8

Látatlanban nem tudni milyen ember (a leírás olyan szenvtelen, robotszerű), azt se hogy mennyire jóképű.

Nagyon sovány, és a konzervatív családosdi zavar meg az utazás dolog (miért nem aktív a varosnézés? Passzívnak a rengerparton döglést szokták nevezni.)

Meg az hogy mit jelent hogy a teltek az ideáljai. Ha én vékony vagyok, majd félremegy vagy recskázik az ideáljaira?

De különben oké, 7-8. Még mindig jobb mintha valami kigyúrt tetkós kopasz dagadék lenne.

2022. nov. 9. 23:04
 6/45 anonim ***** válasza:
67%

Istenem ez a nyálas máz! Aztán amikor találkoznánk, együtt lennénk 2 évig, rájönnék hogy ez a lista amit felsoroltál, egy nagy semmi.

A kor, magasság, testsúly semmit sem jelent, ez annyira átlagos hogy bárki is lehetsz. Tinder? Abszolút irreleváns, sőt inkább mínusz 10 pont.

"Nagyon nyugodt, szinte lehetetlen kihozni a sodrából. Pozitív, kiegyensúlyozott. Hosszútávú kapcsolatra vágyik. Elég pedáns és rendszerető, tud és szeret főzni, házias. Heti 3-4x edz, mellette extrém sportot űz. Karrierista, de nem munkamániás. Diplomás, szellemi munkát végez, napi 6 órában kb. Havonta 1 millió nettót keres. Önálló anyagilag és érzelmileg is, saját lakás és autó, hitel nélkül."

Ez megint csak a sok blablabla. Nagyjából a pasik fele pont ezt írja magáról.

"Nem szeret utazni, csak ha az aktív (pl városnézés nem, síelés igen). Konzervatív gondolkodású, klasszikus családmodellt preferálja, de nem kényszeríti rá a nőre. A következő célja a családalapítás egy vagy két gyerekkel, kertes ház Budán."

Budai intellektuál család sarja, alád tették a tutit, a szüleid végig ott lesznek mögötted, innen a konzervatív gondolkodás és a klasszikus családmodell. Volt időd mindenre, mert otthonról szponzoráltak. A mai napig anyuci meg apuci kicsi fia vagy. Volt szerencsém a hozzád hasonlókhoz, sorry de még egyszer biztosan nem mennék bele egy ilyennel egy kapcsolatba.

"Magas libidója van, ennek megfelelően élénk szexuális életre vágyik. A telt nők az ideáljai, de ez nem feltétel."

Sablon szöveg, minden férfinek magas libidója van. Hogy kiket preferálsz tök mindegy.

Nekem eszméletlen módon nem vagy férfias, próbálnál annak látszani de nagyon nem vagy az! 500 match a tinderen? Akkor mi a baj? Egyik sem tetszett otthon anyunak?

Elmondom neked hogy mi van! Az van, hogy egy tökös férfi nem hozza fel hogy ő ki. Őt észreveszik. Ebben benne van minden! Te meg már azt sem tudod mit csinálj, de mégsem vagy összhangban magaddal.

Szóval nálam egy nagyon gyenge kettes alá.

Nyugi, sok olyan lány van mint te, szóval ne csüggedj! :)

2022. nov. 9. 23:15
 7/45 anonim ***** válasza:
59%

- Ha a konzervatív világnézetbe belefér az, hogy nem rasszista, nőgyűlölő vagy homofób, ha el tudja ismerni, amikor a konzervatív politikusok baromságot csinálnak, ha a preferenciájától függetlenül el tudja fogadni a meleg barátaimat teljes értékű emberként, és el tudja fogadni, hogy én van, amiben progresszívebb világnézetű vagyok (de vannak olyan konzervatív értékek, amik fontosak nekem is),

- ha össze tudnánk egyeztetni, hogy én nyaralás alatt néha szeretek várost nézni, vagy megpihenni (Amúgy mi számít aktív pihenésnek, ha a városnézés nem az? Mármint én volt, hogy egy nap alatt legyalogoltam 15 kilométert, szerintem az elég aktív),

- ha nem zavarja, hogy én nem vagyok "deszka" sem, de azért a telttől is eléggé messze állok

- ha bejön arcra/összképre, nekem elméletben nagyon jó "kiindulási alap" lenne. :)

2022. nov. 9. 23:24
 8/45 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok: mondjuk lehet, tüske lenne a szememben, hogy tudom, hogy alapvetően más alkatú nőkhöz vonzódik, mint amilyen én vagyok. De ettől függetlenül 8-9 között.
2022. nov. 9. 23:31
 9/45 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy mindenki kifejtette mi tetszik neki, és mi nem. Várok még hasonló válaszokat :)

#7: mindegyikre igen a válasz (az elsőre különösen, a konzervatív alatt egyáltalán nem a rasszizmust, homofóbiát és társait értettem)

#6: ha ennyire nem asszertív a kommunikációd, akkor nem nagyon fog senki komolyan venni

2022. nov. 9. 23:33
 10/45 anonim ***** válasza:
73%
Nem vagyok hajlandó pontozni, már csak elvből sem. De nekem abszolút nem kellenél, kérdező.
2022. nov. 9. 23:42
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!