Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tudnak nálam komolyabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnak nálam komolyabb szinten sérült emberek társat találni?

Figyelt kérdés
Nekem szervi és idegi problémám van, tudok járni, látok, hallok de nem megy. Hogy tud sánta, csonka stb ember érvényesülni akkor? Fizikálisan épp emberrel? Mármint hiába jók a belső tulajdonságai valakinek, ha nincs keze lába azzal szerintem nehéz hosszú távon tervezni. Engem soha nem vettek észre, szóval abszolút nem értem! 22/f
2022. nov. 8. 23:58
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10.Ritkán van lehetőségem beszélni a munkásokkal mert portás vagyok, mikor takarító voltam itt akkor többet beszéltem mert köztük takarítottam.
2022. nov. 9. 00:38
 12/18 A kérdező kommentje:
De ha lehetőségem van rá mindig váltok pár szót azokkal akikkel szívesen beszélek, szerintem kedvelnek is engem valamelyest, legalábbis én korrektül állok azokhoz akik hozzám is.
2022. nov. 9. 00:39
 13/18 A kérdező kommentje:
És mit tegyek ha nincsenek a közelemben korombeli nők?
2022. nov. 9. 01:18
 14/18 anonim ***** válasza:
40%

13

Portásként azért nem lehetsz túl népszerü a nők körében... sajnos rád nem ogazán lehet családiéletet alapozni, igy sokaknál kiestél. Probálkozz teltebb, idősebb nőknél

2022. nov. 9. 03:48
 15/18 A kérdező kommentje:
14. Ki mondta hogy én családot akarok alapítani?
2022. nov. 9. 03:51
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

15

A nők többsge akar! Szoval mar csak emiatt is kiestél...mert nem fognak lemondani róla a kedvedért

2022. nov. 9. 03:57
 17/18 A kérdező kommentje:
Akkor keresek olyat amelyik nem, vagy olyat aki meddő.
2022. nov. 9. 03:58
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha némelyik femcel képes volt maga mellé kukázni valakit,aki RÁADÁSUL el is viseli a rengeteg gyűlölet ellenére,akkor mitől félsz?
2022. nov. 9. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!