Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tudnak nálam komolyabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnak nálam komolyabb szinten sérült emberek társat találni?

Figyelt kérdés
Nekem szervi és idegi problémám van, tudok járni, látok, hallok de nem megy. Hogy tud sánta, csonka stb ember érvényesülni akkor? Fizikálisan épp emberrel? Mármint hiába jók a belső tulajdonságai valakinek, ha nincs keze lába azzal szerintem nehéz hosszú távon tervezni. Engem soha nem vettek észre, szóval abszolút nem értem! 22/f
2022. nov. 8. 23:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
57%

Simán, jó a személyiségük! Nyilván téged sem a szervi problémáid akadályoznak.

Mi bajod van tulajdonképpen?

2022. nov. 9. 00:09
 2/18 A kérdező kommentje:
Szívbetegség (teljes AR blokk, volt egy szívelégtelenségem), tikkjeim vannak és kényszerességem, az utóbbi akkor alakult ki mikor 4 évesen megkaptam az első pacemakerem, oxigénhiányt vagy gyerekkori traumát tudnék tippelni. Az utóbbi azért is zavar mert kizáró ok az egyetlen szakmánál ami érdekelt volna.
2022. nov. 9. 00:10
 3/18 A kérdező kommentje:
1 évig impotens is voltam amíg a szívem rosszabb állapotban volt, de azóta helyrejött.
2022. nov. 9. 00:22
 4/18 anonim ***** válasza:
97%
Világrengető igazságokat nem tudok írni, csak a saját tapasztalatomat. Súlyos látássérült nő vagyok, ennek ellenére soha nem a fogyatékosságom határozott meg. Nem erre fókuszálok, és az emberek sem ezt látják meg bennem először. Így teljesen úgy kezelnek, mint bárki mást. Rendkívül extrovertált személyiség vagyok, tényleg bárkivel elbeszélgetek bizonyos kereteken belül, így a kapcsolatteremtés számomra soha nem volt gond. A párkeresés sem. Mivel nem azzal foglalkozom hogy mit nem tudok, hanem azt hogy mit tudok, ezért nem voltam, vagyok kevésbé vonzó az olyan férfiak számára sem, akiknek nincsen fogyatékossága. Sosem úgy kezdtem a bemutatkozásomat, hogy "szia, XY vagyok és vak". Igen, az vagyok, igen ezzel együtt én vagyok, de ez csak egy dolog ami engem azzá tesz, aki. Önellátó vagyok (de utálom ezt a szót), tehát dolgozom, közlekedek, háztartást vezetek, egyáltalán nem szorulok segítségre, így úgymond, tervezni is lehet velem, mert a társam nem a kiszolgáló személyzetem.
2022. nov. 9. 00:26
 5/18 A kérdező kommentje:
Az extrovertált tudtommal nem azt jelenti hogy könnyen teremtesz kapcsolatot, csak azt hogy társsaságban érzed jól magad. Egy introvertált is tud kapcsolatot teremteni, csak őt az egyedüllét tölti fel. Én leginkább a saját magam társsaságát szeretem, de kezdek mostanság vágyni a szeretetre, meg ugye a szexualitásra is.
2022. nov. 9. 00:28
 6/18 anonim ***** válasza:
96%
A szívbetegséget húzd ki, a tikk és a kényszeresség látszik, ha azon dolgozol pszichológussal pszichiáterrel fél siker, mellé meg egy nyitott személyiség, beszédkészség, humor, és ha ennyi bajod van önirónia fontos. Ha nem mutatod meg magad, senki nem fog észrevenni.
2022. nov. 9. 00:29
 7/18 A kérdező kommentje:
6.Pont ma voltam pszichiáternél és azt mondta hogy az én problémámra az állami egészségügyben nincs terapeuta, annyit mondott hogy kipróbálunk egy új antidepresszánst.. Várok most a fizetésemre hogy fizethessek egy magánpszichológust.
2022. nov. 9. 00:30
 8/18 A kérdező kommentje:
Pedig ez nyugat magyarország
2022. nov. 9. 00:31
 9/18 A kérdező kommentje:
Állítólag a hangulatzavarom meg a depresszióm az ocd-ből származik, mert a kettő egy skálán mozog.
2022. nov. 9. 00:31
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
5-ös Önmagaddal "töltekezve" egyedül semmi sem fog történni. Ne a fogalmakat elemezd, nyilván 0 emberi kapcsolatod van, változtass! Nem bonyolult dolgokról van szó, csak beszélgess, az iskolatársakkal, kollégákkal, rokonokkal, a bezárkózás nem visz semmire.
2022. nov. 9. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!