Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mire véljem?

Figyelt kérdés
Internetes társkeresőn férfi rám ír, hogy szia X, én válaszolok, hogy szia Y. Aztán ennyi. ez mi? Kitörlöm egy idő után, én nem gyűjtögetem a match-eket, ő erre megy? Szánalmas. Nem egy ilyen esetem van.
2022. nov. 8. 09:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szia X!

Gondolom reménykedett, hogy ha már ő nem tud mit írni, te majd bedobsz valamit. Nem nyert, sokból biztos bejön ez is.

2022. nov. 8. 09:59
 2/14 anonim ***** válasza:
Hello, hello xy.
2022. nov. 8. 10:02
 3/14 anonim ***** válasza:
talált jobbat
2022. nov. 8. 10:02
 4/14 A kérdező kommentje:
PErsze, mindig lehet jobbat találni, de akkor minek sziázik rám egyáltalán? :D
2022. nov. 8. 10:04
 5/14 anonim ***** válasza:
50%
Köszön. Te meg visszaköszönsz.
2022. nov. 8. 10:12
 6/14 A kérdező kommentje:
jaja, csak nem az utcán vagyunk, hanem egy társkereső oldalon. Jó, végülis lehet ez is egy perverzió, hogy valaki ráköszönget mindenkire. Másik kedvencem az udvarlós, aki elmondja, hogy jajjdeszépvagy, jajjdecsinosvagy, aztán ennyi. De ezt még értem, valószínűleg nem független, csak nem tud flörtölni sem a való életben. Azokat is kukázom.
2022. nov. 8. 10:14
 7/14 anonim ***** válasza:
Itt is vannak ilyenek,egy szia más semmi.
2022. nov. 8. 10:32
 8/14 A kérdező kommentje:
7-es, az még furább, mert ez nem is társkereső oldal - elvileg. Bár manapság már a linkedin is az, ott is jelölgetnek mindenféle ismeretlenek.
2022. nov. 8. 10:33
 9/14 anonim ***** válasza:
46%

Valszeg szimplán antiszoc. Vagy annyira meglepődött visszaírt neki egy nő, hogy lefagyott.

Azért az még lemaradt hogy mennyi idő után válaszoltál? 2 óra, 1 nap, vagy 3 hét?

2022. nov. 8. 10:38
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Megint egy beteges femcel kamukérdés
2022. nov. 8. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!