Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most mire veljem?
Figyelt kérdés
Több mint száz kedvelest kaptam ezen az új fb tarskereson. Igaz tegnap szedtem le, azóta se néztem rá, időm sem volt! Egyetlen egy olyan pasi 46 körüli... 😂 😂 😂 😂 Ezeket kaptam. Nem tudom ez ettől érzi többnek magát? De közös képek voltak fent az aszonyal... Mellegles az apám lehetne korban. Senki mástól nem kaptam meg hasonlót se csak ettől. Miért viselkedik így valaki? Kíváncsi vagyok. N322021. nov. 9. 16:52
1/7 anonim válasza:
Jaj de jó kedved van. 😅👍
Szép napot neked. :)
2/7 anonim válasza:
Üdv a társkeri világában, ennél cifrábbat sose láss...
3/7 anonim válasza:
Elgondolkodtató h csak ezt vetted észre. Semmi értelme társkeresőzni
4/7 A kérdező kommentje:
2 #köszi szépen! 🙂
2021. nov. 9. 18:06
5/7 A kérdező kommentje:
3# nem csak ezt, de ez szúrt leginkább szemet.
De ja... Van benne valami amit mondasz
2021. nov. 9. 18:06
6/7 anonim válasza:
Durva, hogy mennyire mas ez noi szemmel.
Hol laksz?
7/7 A kérdező kommentje:
6# itthon :)
2021. nov. 10. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!