Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ilyen sok single...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok single mom 30 felett?

Figyelt kérdés

Igen, tudom, mert tárasat keresnek.

Én viszont nem keresem őket, es sokan csak ködösítenek, ill. nem mondják el, csak később.

Vagy amikor megjelenik a gyerekkel a "randin".

Nem gondoltam volna, hogy 30 felett ennyire nehéz, a single monok es a horoszkóp imádók miatt.

2022. nov. 7. 18:01
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
1.Mit mondtam, ködösítenek, nem mondanak igazat.
2022. nov. 7. 21:33
 12/19 anonim ***** válasza:
94%

A legtöbben 30 éves koruk körül házasodnak és nyilván ekkor jön a zelső gyerek is (vagy hát kinek hány lesz egyszerre :D) aztán hamar zátonyra is fut a házasságok jelentős része.

Ezért van sok egyedülálló gyerekes anyuka 30 év felett. DE! Valóban ugyanennyi hasonló cipőben járó férfi is van csak ugye általában a gyerek a nőnél marad a férfi meg maximum látogat és néha vigyáz a gyerek(ek)re.

2022. nov. 7. 21:35
 13/19 anonim ***** válasza:
22%
mert kibírhatatlanok
2022. nov. 7. 21:41
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

11

Mit lehet ködösíteni szerinted arra a kérdésre, hogy "Van gyereked?"

Írnál pár konkrét példát arra, hogy erre te "igen, van" vagy "nem, nincsen" helyett milyen ködösítésnek minősíthető válaszokat hallottál már ismerkedés alatt?

2022. nov. 7. 21:42
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Gáz, nagyon gáz és utálom az ilyet, ez a másik hülyének nézése konkrétan.

Ha van gyereke vállalja fel, legyen korrekt.

2022. nov. 7. 22:42
 16/19 anonim ***** válasza:
17%

"Na igen, elvált kisgyerekes anyukàból pont annyinak kell lennie, mint elvált kisgyerekes apukának"

Nem, mert nagyjabol fele annyi ferfi szaporodik, mint no.

38F incel

2022. nov. 8. 04:12
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert a házasságok jó része a gyerek születése után megy tönkre. A gyerek meg a nő nyakán marad. Egyébként éppen ezért ugyenennyi "single dad" is van, csak a férfiaknak általában könnyebb, mert nincs a nyakukon a gyerek, csak max. heti egyszer lesznek "hétvégi apukák".
2022. nov. 8. 10:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Itthon ismerkedj, ne Angliában!
2022. nov. 9. 07:39
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért van mert rejtegetik az apa kilétét. A gyerekes Single anyukák.

Én randin mindig mondom nem baj a gyerek ha megmutatja hogy nézett ki a gyerek apja. Ha hétköznapi fickó akkor semmi baj. Ha ilyen tipikus görény trendi diszkó köcs.. akkor egyértelmű hogy a hölgy anno a külsőségekre ment mikor hagyta fel csináltatni magát! És akkor nekem már felejtos is! Sajnos ezt a nők is szégyellik utólag pár évvel és ezért rejtegetik a apa kilétét.

2022. nov. 9. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!