Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ilyen sok single...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok single mom 30 felett?

Figyelt kérdés

Igen, tudom, mert tárasat keresnek.

Én viszont nem keresem őket, es sokan csak ködösítenek, ill. nem mondják el, csak később.

Vagy amikor megjelenik a gyerekkel a "randin".

Nem gondoltam volna, hogy 30 felett ennyire nehéz, a single monok es a horoszkóp imádók miatt.

2022. nov. 7. 18:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%
Mert a házasságok fele válással végződik. És sokszor közvetlenül azután ér véget a házasság amikor megszületik a gyerek. Mert az emberek nincsenek felkészülve arra a sok feszkóra, lemondásra amivel egy gyerek jár.
2022. nov. 7. 18:09
 2/19 anonim ***** válasza:
83%
magyarul nem tudsz?
2022. nov. 7. 18:23
 3/19 anonim ***** válasza:
79%

Amiért rengetegen azt hiszik, hogy huszonévesen megtalálták életük párját, és gyereket szülnek neki.

Ennek ellenére manapság a házasságok fele válással végződik.

2022. nov. 7. 18:23
 4/19 anonim ***** válasza:
93%

A legtöbb nő, aki gyereket tervez, 30 éves korig szeretné az elsőt. Logikus módon több az anya a 30+, mint a 18-22 közti korosztályban.

A 30+ évesen kötött házasságok fele is válással végződik. Csak akkor már nehezebb gyereket vállalni, főleg többet is.

2022. nov. 7. 18:27
 5/19 anonim ***** válasza:
5%
Mert femcelek
2022. nov. 7. 18:40
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

"Én viszont nem keresem őket, es sokan csak ködösítenek, ill. nem mondják el, csak később."

Akkor kérdezz rá egyből az ismerkedés esetén, hogy ezt mindjárt tisztázzátok. (Én legalábbis a női logikámmal ezt tenném.)

Nem olyan bonyolult, és nem hinném, hogy aki társat keres, az letagadná a gyerekét.

2022. nov. 7. 18:44
 7/19 anonim ***** válasza:
97%
Ugyanazért, amiért ennyi single dad is 30 felett.
2022. nov. 7. 19:04
 8/19 anonim ***** válasza:
97%
Na igen, elvált kisgyerekes anyukàból pont annyinak kell lennie, mint elvált kisgyerekes apukának.
2022. nov. 7. 19:28
 9/19 anonim ***** válasza:
6%
Bár nem kötelező,de azért mert egy idő után femcellé válnak
2022. nov. 7. 20:24
 10/19 anonim ***** válasza:
94%

Jesszusom és tudod hány olyan férfi van, akinek van gyereke. Kérdezz rá a legelején, hogy van e gyerek.

Habár azt kétlem hogy első randira gyerekestől mennének. Én 1,5 hónap után mutattam be a gyereket a páromnak.

2022. nov. 7. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!