Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás vagy válás után hány évesen kezdtetek mehint single életet, és mikor találtátok meg az új társatoka, már aki talált?
"single életet"
Anyám borogass!
Magyarul sem tudsz írni.
Szintén 13 év után egy hét kellett, hogy randira hívjon a pasi, akivel már azelőtt is bejöttünk egymásnak, de érthető okokból addig nem próbálkozott.
Ennek 2 éve, és azóta szerelmes vagyok. :)
Nem hiszem Iza. A szerelem az szerelem és a másiknak "önmagáért" szól. Ha valakibe azért "szerelmesek", mert jobb, mint az ex, az inkább valami más lehet.
32/f
A szerelem azért tudott jönni, mert az előző kapcsolatom már évek óta haldoklott, és csak a megszokás tartotta össze. Ha lettek volna még érzelmeim az előző párom iránt, akkor nem szakítok vele, pláne nem jövök össze mással.
Normális esetben azt mondanám, hogy kell idő elgyászolni az előző kapcsolatot, és nem egyből beleugrani egy másikba, de én gyakorlatilag már a kapcsolat alatt is gyászoltam, több évig a végén.
Az biztos viszont, hogy tanultam a múlt hibáiból, és semmit nem veszek természetesnek, minden pillanatnak örülök, és megbecsülöm a jót.
#5 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!