Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás vagy válás után hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izabella220 kérdése:

Szakítás vagy válás után hány évesen kezdtetek mehint single életet, és mikor találtátok meg az új társatoka, már aki talált?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 3. 11:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Az évek csak számok,14 eve vagyok a párommal,hiába vagy 10en éve kapcsolatba ha nem lép ki az ember akk ha boldogtalan,az idő az nem áll meg,szóval ha valaki elszalaszt egy döntest azon sírni már kár később.
2019. ápr. 3. 14:25
 12/18 anonim ***** válasza:

Így van, #10-es, én szeretem magam, ezért nem maradtam benne a totális nihilben, amit a 13 éves kapcsolatom nyújtani tudott.

Egy nő, mire eljut odáig, (esetemben két) gyerekkel, hogy elege van, és lépni akar, addigra el lehet hinni, hogy MINDENT megpróbált, hogy megmentse a kapcsolatát. De amikor már se intimitás, se közös élmények, se kommunikáció nincs két ember között, akkor ideje elgondolkodni rajta, hogy hogyan akarjuk leélni azt a hátra lévő 40-50 évet, ami még megadatik.

Én nem akartam, hogy a gyerekeim ezt lássák párkapcsolati példaként. Én nem akartam kiégett mártírrá lenni, aki csak a gyerekei miatt nem kötötte még fel magát. Mégis MIÉRT KELLENE együtt maradnom bárkivel is, akivel már nem érzem jól magam? MIÉRT KELLENE bűntudatot éreznem azért, mert - mindkettőnk hibájából - végérvényesen tönkrement, és én ki mertem mondani, hogy - mindketten - jobbat érdemlünk ennél?

A házasság nem tulajdonjog, csupán tartós bérlet. És időnként felülbíráljuk a feltételeket, hogy megfelelőek-e még nekünk. Le lehet élni egy életet sz@rul, meg boldogtalanul is. Te csináld úgy egész nyugodtan. De én pont akkor érezném úgy, hogy életeket teszek tönkre, ha nem lépnék ki abból a kapcsolatból, ami már nem épít bennünket, hanem rombol.

2019. ápr. 3. 15:06
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem nem ingem... Viszont majd most is lesznek rossz pillanatok, megint lesz ellustulás, megint tovább állsz, hisz neked jár a boldogság. Amíg a másik fél gürizik, nem biztos, hogy jópofával fog haza menni. (Ha tévedtem ezer bocs). De ez nem tündérmese. Szerintem neked elég megfogadni az oltár előtt, jóban veled leszek egy darabig, rosszban nem. Ha meg pénz nincs azért állsz tovább gondolom, hisz megérdemled a jobb életet, a jobb körülményeket. Mindegy az ok, s ahogy fogalmaztad, a házasság tartós bérlet (bizonyos embereknek). Nem ismerlek, s a véleményem erősen a hozzászólásodra alapoz, ami nem biztos, hogy 100%-osan fedi a valóság, csak gyanítom, hogy igen, főleg ha a válási statisztikát megnézem (75%-át nők adják be), mert nekik jár a "jobb", mindig és mindenek felett, a másik meg vakuljon meg :) Szép az élet kettős mércével.
2019. ápr. 3. 16:16
 14/18 anonim ***** válasza:
Bűntudatot miért kellene érezned? Mert azt fogadtad, jóban, rosszban. Tehát hazudtál, s kibújsz a felelősség alól.
2019. ápr. 3. 16:18
 15/18 anonim ***** válasza:

"szeretem mikor az okos hülyéskedik,de mikor a hülye okoskodik azt nem sorry."

Akkor kellemetlen lehet neked tükörbe nézni. Részvétem.

2019. ápr. 3. 16:36
 16/18 anonim ***** válasza:

#13:

Nem érted, amit írok, mert nem akarod érteni. Nem az első problémánál léptem ki a kapcsolatból, hanem egy evek óta nem működő történet végére tettem pontot.

Nem azért léptem ki, mert jött egy jobb. Hanem azért jöhetett valaki, mert már nyomokban sem volt köztünk semmi valódi.

A nők adják be a válások 75%-át, legtöbbször azért, mert a pasik félred*gnak.

Lelkiismeretfurdalást pedig ahogy màr írtam, NEM érzek. Nincs miért.

2019. ápr. 3. 20:33
 17/18 A kérdező kommentje:
12-es nagyon tetszett a megfogalmazásod,nagyon igazad van,ahol már se intimitás se megértés annak nem sok értelme már.
2019. ápr. 3. 20:46
 18/18 anonim ***** válasza:
16-os, te meg nem érted mi az a felelősség, mi az amit hazudoztál az oltár előtt, ennyi. Részemről ezt lezárom.
2019. ápr. 5. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!