Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek?
Volt 3 barátnőm, lehet mondani h mind a 3 kapcsolat komoly volt. 2-3 évig tartottak. 23 éves vagyok, és azt vettem észre , hogy régebben sokkal jobban ment az ismerkedés, mint most.
Azt vettem észre, h minden nő kerül engem, van 2-3 lány barátom akikkel nagyon jóban vagyok, de az nem olyan..
Már nem az van mint régen, h fuhh mennyi nő körül vett aztán lehetett válogatni, én változtam volna meg vagy a világ?
15 éves korom óta kapcsolatban voltam, idén nyárig. Kapcsolatból kapcsolatba mentem. Ez lenne a baj? Talán meguntam a kapcsolatokat és ezért nem tudok ismerkedni?
Persze vannak, akiknek most is könnyen megy a csajozás, és ezért írják azt,hogy béna, akinek nem. De ez csak egy szűk réteg, jellemzően 2 csoport:
1. Akik annyira jól néznek ki vagy olyan brutál erős a személyiségük, hogy egy atomháború után a sivatagban is találnának nőt, akinek kellenek. Ők kb. 1-2%.
2. Az a generáció, aki még tanul, akár gimiben, akár fősulin, ahol természetes a nagy számok törvénye alapján és a közös cél miatt a könnyű ismerkedés, meg amiatt, hogy naponta találkoznak egymással élőben, óhatatlanul kialakulnak kapcsolatok.
A társadalom összes többi része számára borzasztó nehéz az ismerkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!