Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek?

Figyelt kérdés

Volt 3 barátnőm, lehet mondani h mind a 3 kapcsolat komoly volt. 2-3 évig tartottak. 23 éves vagyok, és azt vettem észre , hogy régebben sokkal jobban ment az ismerkedés, mint most.

Azt vettem észre, h minden nő kerül engem, van 2-3 lány barátom akikkel nagyon jóban vagyok, de az nem olyan..

Már nem az van mint régen, h fuhh mennyi nő körül vett aztán lehetett válogatni, én változtam volna meg vagy a világ?

15 éves korom óta kapcsolatban voltam, idén nyárig. Kapcsolatból kapcsolatba mentem. Ez lenne a baj? Talán meguntam a kapcsolatokat és ezért nem tudok ismerkedni?

2022. nov. 5. 21:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem nálad van a hiba. A világ változott. Kortól függetlenül (30-40 évesek is erre panaszkodnak, nem csak a 20-asok) nagyon sokan tapasztalják (tapasztaljuk) ezt a jelenséget, hogy az emberek a virtuális világban élnek, a való életben teljesen elidegenedett mindenki mindenkitől. Nincsenek már spontán és őszinte ismerkedések, de már nagyon olyan alkalmak sem. Minden szervezett, előre kitervelt, technicizált - és ezért sokszor unalmas vagy épp lehetetlen. A covid és a vele járó bezártság csak rátett erre. Hogy ismerkedj? Ahogy eddig, úgy semmiképp se, mert nem megy. Próbáld meg ellesni, hogy azok, akik nagy csajozógépek most is, hogy nyomják. De tuti, hogy nem úgy, ahogy bárki nyomta akár még 3-4 éve is. Minden átalakult. És még át is fog a jövőben.
2022. nov. 6. 08:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Én is ezt vettem észre hogy pár évvel ezelőtt sokkal könnyebben ment ez az egész. És hiába próbálkozom, nem megy. Már olyan sok minden eszembe jutott, hogy máshová kéne költözni, ahol nem ismer senki, és úgy megpróbálni.
2022. nov. 6. 09:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Sok esetben amúgy ez is megoldás. Sok ember hiszi magáról, hogy ő nem jó pasi/jó csaj, pedig csak a közvetlen környezete számára nem az, másik közegben viszont annak számít. Én ezt átéltem már, a saját környezetemben le se tojt senki, elköltöztem Győrbe, ott meg a buszon leszólítottak a nők, és hasonló esetek.
2022. nov. 6. 10:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Persze vannak, akiknek most is könnyen megy a csajozás, és ezért írják azt,hogy béna, akinek nem. De ez csak egy szűk réteg, jellemzően 2 csoport:

1. Akik annyira jól néznek ki vagy olyan brutál erős a személyiségük, hogy egy atomháború után a sivatagban is találnának nőt, akinek kellenek. Ők kb. 1-2%.

2. Az a generáció, aki még tanul, akár gimiben, akár fősulin, ahol természetes a nagy számok törvénye alapján és a közös cél miatt a könnyű ismerkedés, meg amiatt, hogy naponta találkoznak egymással élőben, óhatatlanul kialakulnak kapcsolatok.

A társadalom összes többi része számára borzasztó nehéz az ismerkedés.

2022. nov. 6. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!