Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vett egy drága autót, hirtelen elkezdtek érdeklődni a nők és lett jó nője. Ennyi? Miért?
Egy 25 éves férfiismerősöm, akinek egyébként egyáltalán nincs jól kereső állása és eddig nem is volt annyira jó autója, némi gyűjtéssel és szerintem szülői támogatással vett egy elég drága, prémium autót - vagy esetleg hitelre.
Hirtelen nagyon menőnek érzi magát és nagyobb érdeklődést kap nőktől, sőt, lett egy igen jó barátnője. Azt szeretném kitalálni, hogy ennek mi az oka, hiszen ugyanaz az ember, aki pár hónappal a drága autó vásárlása előtt volt, és sokkal gazdagabb nem is lett azóta.
Látják, hogy drága autója van, és arra gondolnak, hogy akkor gazdagabb, és emiatt van jobb esélye? Vagy ő magabiztosabb a jó autója miatt, azt gondolja hogy ezzel ő most már többet ér, és a jobb önbizalom az, ami imponált a nőknek?
Csak hasonlításképpen, ugyanannál a cégnél dolgozunk, ő egy betanított munkás egy gyárban, én pedig ugyanott diplomás mérnökként az ő fizetésének a dupláját legalább megkeresem, de nem vettem ilyen drága autót, hogy azzal menőzzek, de nem is lett ilyen sikerem jó nőknél - az autója előtt neki sem volt igazán.
Mi az oka annak, hogy ez így történik?
Igen pont úgy értem, 25-30 felett, de inkább 30 felett már nem a rosszfiú vagány srác kell ,hanem egy stabil, jó egzisztenciális javakkal, állandó bevételű férfi.
Én több olyat férfit ismerek, akinek 25-30 felett lett párkapcsolata elsőnek, és rá gyereket is vállaltak pár évre rá. Ilyenkor a nőknek már ketyeg a biológia óra, egy bétabux kell ilyenkor már nekik. Több sulistársam tiniként a legnagyobb lógós, verekedős, agresszív állattal volt, de most 10 évvel később akiket kinevetett tiniként, jól tanuló célokkal rendelkező emberekkel jött össze. Tiniként még stréberezett egyik lány, ma 25 évesen egy jól kereső üzemvezetővel jött össze, aki meg még nálam is rosszabbul néz ki.
Én tudok olyan lányról aki olyannal jött össze aki megvakított verekedés közben egy másik srácot, a lánynak 16 évesen ő volt a menő pasi, ma 28 évesen egy gazdag agrárvállalkozóval van, aki nem nézz ki jól, de csudaszív, az állataihoz. Amikor előzetesben volt a barátja bejárt hozzá, meg sírt.
Ezért kell azt csinálni aki tiniként nem néz ki jól, 20as évei elején is elhajtják a lányok, azoknak keményen az egzisztenciára+kommunikációra+testre gyúrni, mert később ez számítani fog, de inkább a pénz.
Sok esetben ezért van az ,hogy valaki 25 évesen 15 évessel jön össze, mert be akarja pótolni a tiniszerelmet. Meg az ember szívesebben szexel, és boldogabban éli meg az első szerelmet akivel valóban egymásnak az első, és nem azért van vele, mert gyereket kell vállalni, mindenkinek van, meg ha nincs más jó ez a pénzes pasi, nem vonzódok hozzá, de kell a pénze.
Meg azt mondom én vagyok az utolsó, szintén aki azt mondta sok férfinak 25-30 felett lesz első barátnője, a pénze miatt, meg a gyerekvállalás miatt.
Meg ezek már nem azok az őszinte tiniszerelmek, amikor azért szeretjük a másikat ,meg fullon szerelmesek belénk a lányok, hogy rózsaszín felhőben vannak. Ezek a 25-30 feletti kapcsolatok közül sok azért van, amit írtam egy jólfelfogott érdek, meg valamennyi szeretet.
De ahogy írtam ezek már nem a forró szex, pillangós has, rózsaszín világlátás, hanem egy jól felfogott gazdasági érdek.
Több 25-30 közti férfi azért jön össze tinilányokkal, mert az első csókot, első párkapcsolatot, azért jobb remegű tinivel megélni, amikor lélekben az ilyen idős férfiak is tinik, párkapcsolati értelemben. Jobb egy olyannal lefeküdni aki valóban szerelmes belénk, várja ő is remegve az első alkalmat, és nem úgy van, lefekszek vele, mert jó lesz gyerekem apjának ,de amúgy nem vagyok bele szerelmes.
Meg amit írtam, tiniként egy bűnözővel is összejön egy lány ,mert azt tartja izgalmasnak, de 30 évesen nem jöhet össze egy lumpennal, egy agresszív állattal, még ha tiniként ők voltak a kemény legények.
Igen de a pénz akkor ér vmit ha költi.
Azzal egy nő nem lesz kisegítve ha több milliárdod van de ugy elsz mint akinek netto 200 ból kellene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!