Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek milyen típusú férfiak jönnek be inkább?
Figyelt kérdés
2022. nov. 5. 12:02
11/19 anonim válasza:
Olyan opció miért nincs, hogy kedves, intelligens, vagány, életrevaló legyen, dolgozzon, tartsa el magát (nem engem!), de amúgy mindegy? Jó pár pasival ismerkedtem már úgy, hogy csak a többedik találkozón került szóba, ki mit dolgozik.
12/19 anonim válasza:
Nekem az, amikor sikeres a hivatásában, de nem azért mert az a célja, hogy másokat eltiporjon, hanem azért mert ért hozzá és szereti csinálni és szenvedéllyel teszi.
13/19 anonim válasza:
"de nem azért mert az a célja, hogy másokat eltiporjon"
Szerintem ez senkinek sem célja. Én legalábbis még nem találkoztam olyan emberrel, akire ez igaz lett volna. És aki mégis megteszi, eredetileg az sem hinném, hogy konkrétan megnevezve ezzel a céllal vágott volna neki a hivatásának. Csak egyszerűen vannak olyan, meglehetősen zárt "szubkultúra" típusú munkaterületek (erőszakszervezetek, egészségügy), ahol legtöbbször csak ezen az áron lehet / törtetés nélkül nem lehet előrejutni.
14/19 anonim válasza:
13. Akkor egyértelműbben fogalmazok: akinek nem önmagában a csúcsra jutás a cél és ennek érdekében bárki eltiprása. Hanem azért csinálja amit, mert szeretne valami plusz értéket hozzáadni, teremteni az adott területen és ennek eredményeként (melléktermék) lesz sikeres
15/19 anonim válasza:
Ez kb huszadrangú, ha szereti a munkáját és nem minden este azt kell hallgatnom, hogy mennyire utál dolgozni és a kollégák is g*cik és nem hal éhan akkor az már elég.
16/19 anonim válasza:
Egy mentős hogy lenne már intelligensebb, mint egy vállalkozó?
Még ha orvost mondtál volna, akkor oké, de szerintem nem vagy tisztában a fogalmakkal.
17/19 Sághegyi Péter válasza:
Kinek melyik. Van akinek kifejezetten a mackós. Más meg hallani sem akar róla. A szépség főleg belülről fakad. A felszín csak a máz. Ha az lehámlik akkor derül ki a valóság.
18/19 anonim válasza:
Mr Bean, sármos kocsija is van.
19/19 anonim válasza:
Szeretőnek az erős, kigyúrt Don Huan-ok, férjnek a megbízható, családszerető, lehetőleg jól kereső férfiak. (Ezért neveli sok férfi más gyerekét!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!