Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csodálkoznak emberek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csodálkoznak emberek, hogy ilyen a világ, amilyen, amikor a pozitív emberi értékeket nem becsülik meg a nők?

Figyelt kérdés

Miért legyen bárki egy életen át jó, amikor rossznak lenni könnyebb? Miért tegyen erőfeszítést, hogy jobb emberré váljon, amikor egyre több emberi nullának van barátnője, olyan, aki imádja őt? És egyre több rendes férfit használnak ki önző nők?

És ez nem arról szól, hogy csak bizonyos feltétellel leszünk jók, egyszerűen csak belefárad egy idő után az ember, mintha minden mindegy lenne. Mintha a létezésnek se lenne értelme.

2022. nov. 5. 00:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Legyel b*zi
2022. nov. 5. 15:28
 22/23 A kérdező kommentje:

10-es: "És senki sem terpesztett még az ajtóm előtt harmincezres million roses (mianeve?) csokorral, hogy vígan posztoljam ki instára, miután a küldőjét lekoptattam. Nem, én az vagyok, akihez a küldője ezután ment két palack borral bőgni. Yep."

Ezzel burkoltan el is árultad magad, hogy te foglalkoztál ilyen emberrel. Na őt kellett volna ghostolni... Helyette a szavaidból kivéve talán még szexeltetek is a két bor után. Vagy ha nem, akkor is rajta múlt, a hősszerelmes lovagon, nem rajtad, aki amúgy szívesen odavetetted volna neki magad vígaszt nyújtva.

"Miért van az, hogy ezek a nagy szerelmek ugyanazt a mintát követik, ugyanannak a sablonnak felelnek meg? Miért van az, hogy egy keményen dolgozó, önfeledt nevető, akár anyaalapanyag, hús-vér ember benyomását keltő csajt sem mutattak még be nekem?"

Fogalmam sincs, mert engem kezdetektől fogva taszítottak mindig ezek a túlzott plázacicák és megcsinált nők.

Őket kéne megkérdezni.

2022. nov. 5. 16:12
 23/23 anonim ***** válasza:

Mindegy hogy magyarázod, a leírtak alapján te nem a szinteden keresgélsz, hanem a nálad jobb csajok között akik rendre elutasítanak. Ez nem lesz jobb, ha bunkózol velük akkor sem, de próbáld ki nyugodtan. Legyél flegma, pökhendi, lenéző, nézd meg hogyan reagálnak a hölgyek. :) Egy xar kis nyominak fognak tartani, nem lesz akit ez fog izgatni.

Tudod az igazság az, hogy a bunkó hapsik is először nagyon figyelmesek, türelmesek, ez a beetetés ideje, majd ha már lefeküdtek párszor, érzelmileg elkezdett kötődni a nő, akkor kezd manipulációba a hapsi, de ezt sem 24 óraban teszi, hanem ciklikusan, és van egy jutalmazó fázis amikor újra olyan cukifalat, mint régen. Senki sem maradna meg olyan ember mellett aki folyamatosan bunkó vele, egy kutya sem.

2022. nov. 6. 06:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!