Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csodálkoznak emberek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csodálkoznak emberek, hogy ilyen a világ, amilyen, amikor a pozitív emberi értékeket nem becsülik meg a nők?

Figyelt kérdés

Miért legyen bárki egy életen át jó, amikor rossznak lenni könnyebb? Miért tegyen erőfeszítést, hogy jobb emberré váljon, amikor egyre több emberi nullának van barátnője, olyan, aki imádja őt? És egyre több rendes férfit használnak ki önző nők?

És ez nem arról szól, hogy csak bizonyos feltétellel leszünk jók, egyszerűen csak belefárad egy idő után az ember, mintha minden mindegy lenne. Mintha a létezésnek se lenne értelme.

2022. nov. 5. 00:33
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
81%

De megbecsülik. Azért mert nem tudtál egy nővel tartós szerelmi viszonyt kialakítani nem a női nem a hibás. Sajnálom, hogy ezt így most éjjel kell megtudnod. Remélem azért jól alszol majd.

"amikor egyre több emberi nullának van barátnője"

Rossznak és nullának könnyebb lenni mint bármi mást tenni és normális emberként élni. Ha szerinted csak ez kell ahhoz, hogy legyen barátnőd akkor a lehetőség nyitva áll.

2022. nov. 5. 00:43
 2/23 anonim ***** válasza:
72%

Brühühü

Napi rinya.

2022. nov. 5. 00:48
 3/23 A kérdező kommentje:

Nem is a női nemet hibáztatom, de szerinted nekik nincs felelősségük abban, hogy milyen értékrend szerint választanak maguknak párt és mi alapján fekszenek össze vadidegenekkel?

A végén pedig ne forgasd ki a szavaimat. Nyilván nem CSAK ez kell ahhoz, inkább ahhoz tudom hasonlítani, hogy ha egy jól fizető munkakört feketepiacon vett diplomával is el lehet látni és sosem kell használni az elméletben megtanult tudást, akkor előbb-utóbb egyre kevesebbeknek lesz motivációja bármilyen erőfeszítést tenni. De még tartja magát, aki a tudásért és nem CSAK a pozícióért tanul.

De mikor fordul a kocka és azok kapnak többet és azokkal kivételeznek, akik vették, azokat meg szánalmas lúzerezik, akik végigtanulták becsülettel, akkor szerinted mennyien fognak még erőlködni?

2022. nov. 5. 00:58
 4/23 anonim ***** válasza:
68%

3-as Legalább ne fokozd a hülyeséget!

Neked egyetlen dolgod van, jól választani, és ha megérdemled meg is fognak becsülni. Nem kell, hogy érdekeljen, hogy ki-milyen megfontolás után és jól, vagy rosszul választ, semmi közöd hozzá, az az ő életük.

2022. nov. 5. 01:03
 5/23 A kérdező kommentje:
Férfiként engem választanak, nem én választok. Maximum akkor tudok választani, ha egynél több nő mutat érdeklődést felém. Ha lenne párom, nem is érdekelne ki milyen megfontolásból kit választ.
2022. nov. 5. 01:25
 6/23 anonim ***** válasza:
74%

Kitalálom: minden jó ami egy kicsit is a férfiakhoz köthető az 100%ig a férfiak érdeme, hiszen ti vagytok a teremtés koronái, a logikusabb nem, ti születettek alkotásra, viszont minden rossz, amit a férfiak tesznek a nők hibája, hiszen vagy nem nevelte őket rendesen az anyjuk, vagy a csinos nők nem jutalmazzák elégszer szexszel a jó viselkedést :~)

A tipikus női paradoxon; a férfiak szemében a nők túl jelentéktelenek és gyengék ahhoz hogy pozitív nyomot hagyjanak a világban, ugyanakkor viszont akkora hatalommal is rendelkeznek, hogy a társadalom teljes egészét képesek enyészetbe taszítani.

Túl sokan gondolkoztok így...

2022. nov. 5. 01:31
 7/23 anonim ***** válasza:
60%

Nem érdekből kellene jónak lenni, hanem elvből. Undorító talpnyaló kutyák vagytok és csodálkoztok, ha le sem köpnek titeket? Jónak lenni alap dolog, nem jár érte sem pina, sem taps, az önmagában nem tesz férfivé sem vonzóvá. Ahhoz más kell (nem, nem az ellenkezője).

Mondjuk azon is érdemes lenne elgondolkodni, miért számít a szemetekben nőbbnek az, akinek a tirpákok tetszenek? Miért van az, hogy MINDIG a pénzéhes, a türhő disznókra vágyó, a kirakatéletet élő gusztustalan picsákat veszitek észre és ezek alapján alkottok véleményt a női nemről? Miért ilyen gusztustalan undorító hányadék az ízlésetek vajon, hogy normális értékrendű nőt nem tekintetek nőnek? Mert bizony van rengeteg olyan is, de mindig ott kötünk ki, hogy brühű, vannak ezek a mihaszna kurvák, hogyan feleljünk meg nekik... Mi lenne, ha sehogy?!

Akinek nem inge...

2022. nov. 5. 01:56
 8/23 anonim ***** válasza:
64%
5-ös Férfiként is választasz. Olyanokkal van kapcsolatban az ember, akikkel jól érzi magát, ha felszínes nők vannak a környezetedben, akkor gondolkozz el, hogy jó helyen vagy -e.
2022. nov. 5. 01:56
 9/23 anonim ***** válasza:
74%

Megint csak a nők! Ti aztán férfiak különbek vagytok...

"Miért legyen bárki egy életen át jó, amikor rossznak lenni könnyebb? Miért tegyen erőfeszítést, hogy jobb emberré váljon, amikor egyre több emberi nullának van barátnője, olyan, aki imádja őt?" legyél te is ilyen ha így látod és kész!

N 30

2022. nov. 5. 02:09
 10/23 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon vicces ez az egész műsor. Itt vagyok én, többdiplomás, jól kereső, sportos, igényes nő. A magassarkút nem szeretem, sem a sminket, de a bőrápolást igen. Nem szeretem agyatlanul szórni a pénzt, 3-4 évig hordok ruhákat, egyszerű darabokat, nem szeretem a műpillát, műkörmöt. Végső soron lakásra gyűjtök, nem designercuccokra. Talán szürke kisegér vagyok? Lehet, mindenesetre igyekszem nő lenni közben. Egy biztos, nincs rajtam semmi gusztustalan és azt sem mondanám, hogy mindenki bottal piszkálna. Az viszont feltűnt, hogy a sikerem eltörpül azokhoz a nőkhöz képest, akik objektíve nézve, nos, nem érik meg az erőfeszítést. Valamiért én sosem voltam annyi embernek élete szerelme, mint ezek a csilivili lányok. És senki sem terpesztett még az ajtóm előtt harmincezres million roses (mianeve?) csokorral, hogy vígan posztoljam ki instára, miután a küldőjét lekoptattam. Nem, én az vagyok, akihez a küldője ezután ment két palack borral bőgni. Yep.

Annyi férfit láttam már sírni ilyenek miatt, mint a kérdező. Tudjátok, én voltam a havercsaj. Akivel lehet hülyéskedni, jókat nevetni, eljárni edzeni, kikérni a véleményét szakmai dolgokban, nőügyekben, bőgni a vállán, "hibából" megcsókolni majd zavarunkban szexkapcsolatot felajánlani, mert igazi azért mégsem járja... Nem, természetesen utána már nem lettek a barátaim, de nem is ez a lényét. Mérnök vagyok, sok férfi barátom van (mármint igazi is, nem csak elkeseredettségében velem smárolós) ebből fakadóan. Teljesen átlagos normális férfiak. Legalábbis külsőre.

Fejben meg? Olyan nőket hívnak angyalnak meg cukinak, kedvesnek és helyesnek akiről más ránézésre megmondja, hogy ez, uram, olyan jó 95%-ra fixen esélytelen, hogy téged valaha szeressen. Trófeanők fényűző élettel vagy legalábbis olyan megjelenéssel, ami ezt sugallja. Fixen nem emberünk a célközönség, de ha már sorbaáll, kis időre talán ő is megteszi.

Fessem ki magam, húzzak bőrnacit és magassarkút? Ugyanolyan lennék, mint ők, ha rávágnék a külsőmre 150 000 forintot. A plasztikát nem számolom bele, sok természetes kinézetű, egyébként átlagos nő van, aki csak sokat költ magára. Ha én is ilyen lennék, nekem is ugyanúgy a lábaim előtt heverne a világ. Többet keresnék onlyfanssal, az biztos. Aztán azt is férfiak fizetik.

De én az vagyok, akinek bemutatják a frissen megszerzett trófeát, akivel kínlódnak pár hónapot, majd az eltiltja őket tőlem, én addig elvagyok azokkal, akik aktuálisan nem ment el az esze. Majd jönnek hozzám/hozzánk szakítás után összetörve hisztizni és mindenféle közös programot csinálni, hogy kiverjék a fejükből a nőt, aki sosem volt az övék. És úgy szidják a nőket, mint a bokrot, én meg úgy teszek, mintha nem lennék egy közülük. Hiszen a szemükben nem is vagyok, különben már rég engem hívtak volna randira. Aminek nem tudom, hogy örülnék-e azok után, amit végignéztem mellettük, és akarnék-e egy ilyen értékrendű embert. Nem is fontos, mert nem fog megtörténni, ugyanis kezdjük előről.

Kezdjük újra a magára sokat költő, divatot követő, csak hozzá hasonló csini-cserfes csajokkal nyitott kényes lánnyal, akinek igazán nincs is munkája vagy valami művész hobbinak él és igazán beszélgetni sem lehet vele (vagy csak nekem nem megy?) és úgy igazán semmilyen, de mégis ő a nagy szerelem, a következő igazi, a nagybetűs nagyasszony. Nem panaszkodom, nem akarok én az lenni. Ó, dehogy. Szerepidegen. De majd kiugranék a bőrömből, ha végre megtörne ez a mintázat és nem választanák ezek a srácok ugyanazt a nőt, csak egy másik ember bőrében.

Miért van az, hogy ezek a nagy szerelmek ugyanazt a mintát követik, ugyanannak a sablonnak felelnek meg? Miért van az, hogy egy keményen dolgozó, önfeledt nevető, akár anyaalapanyag, hús-vér ember benyomását keltő csajt sem mutattak még be nekem?

Tényleg nem tudnak jobbat vagy tényleg ezt látják a tökéletes nőnek?

Ha a nők szemét felének hajbókolsz, elhiszem, hogy a szemedben minden nő szemét.

2022. nov. 5. 02:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!