Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek! Mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Mi a véleményetek az utcán leszólításról?

Figyelt kérdés
Csak hogy észhez térjenek az utcán leszólítás fétisesek ezen az oldalon, akik minden társkeresési kérdéshez bebüfögik, hogy utcán kell leszólítani a nőket.
2022. nov. 4. 19:18
1 2
 11/16 Gymnospermatophyta ***** válasza:
( Persze van az, amikor vannak jelek, meg ilyen-olyan szituációk, az más. Olyankor nem random. Most kifejezetten csak azokra az esetekre gondoltam, amikor megtetszik valaki előzmények nélkül. )
2022. nov. 4. 21:18
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Nyomd az utcai leszolitast es kerd el az instanevet!! Bepotyogod atelodba es koveted is. Azzal a lendulettel hivd el egy kavera masnap x orara.
2022. nov. 5. 09:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Áh nagyon ijesztő, a legtöbbször a semmiből rádrontanak. Oké hogy ő már követ egy utcája vagy kilesett, de én azt se tudom hol vagyok. Kölcsönös szimpátia alapján szólíts le valakit, ha előtte már szemeztek vagy mosolyog rád.
2022. nov. 5. 13:49
 14/16 anonim ***** válasza:
96%

10-es, és te mindig úgy ismerkedsz, hogy random nőket szólítgatsz le?

Jó, egy könyvtárban talán nem rémül halálra a nő, mert ott mások is vannak, de továbbra is tolakodó.

Konditeremben is szólítottak már le férjes asszonyként, és eléggé zavaró. Nem pasizni megyek oda, hanem edzeni. Uszodában meg gyakorlatilag minden alkalommal. Lassan már nem merek elmenni oda. Volt, hogy 60 éves bácsika kezdett ki velem. Nem gondoljátok, hogy esetleg úszni jár oda egy nő, és nem pasit szerezni?

2022. nov. 5. 16:43
 15/16 Gymnospermatophyta ***** válasza:
6%

14:

Áh, én ahhoz túl introvertált vagyok, az internet adta lehetőségek számomra előnyösebbek, ami az első kört illeti (szerintem). Nem, én itt általánosságban értettem.

Oké, hogy leszólítanak és kapcsolatban ez lehet zavaró, főleg ha gyakran történik. Mondjuk ha férjnél vagy és hordasz gyűrűt, akkor sejthetnék. Viszont ha nincs rajtad (úszásnál, sportnál lehet nincs még ha egyébként hordod is), akkor nincs a homlokodra írva végül is:) Érted. Oké, hogy oda edzeni járnak az emberek, amoda meg úszni, de ezt ráhúzhatjuk a világ összes helyére is. Iskolába, egyetemre tanulni járnak nem ismerkedni. Munkahelyre meg dolgozni, nem ismerkedni. Amoda meg kikapcsolódni, szórakozni és nem ismerkedni. stb stb. Nem tudok róla, hogy lenne kifejezetten ismerkedésre kialakított hely a különböző oldalakon és alkalmazásokon kívül. (de lehet csak én nem tudok róla) Mégis szoktak az emberek ismerkedni:D Szóval összességében szerintem majdhogynem bárhol lehet ismerkedni. A bárhogy ami nem igaz.

2022. nov. 5. 17:17
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem érdekel - őt meg az nem érdekli, hogy van barátom :D

Ő mégis rosszabbu jár.

2022. nov. 5. 17:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!