Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek! Mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Mi a véleményetek az utcán leszólításról?

Figyelt kérdés
Csak hogy észhez térjenek az utcán leszólítás fétisesek ezen az oldalon, akik minden társkeresési kérdéshez bebüfögik, hogy utcán kell leszólítani a nőket.
2022. nov. 4. 19:18
A kérdező szavazást indított:
Szeretem, ha utcán leszólítanak!
Utálom, ha utcán leszólítanak!
42 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
57%
Az, hogy aki a nőket "hölgyeknek" hívja az csak dugni akar.
2022. nov. 4. 19:22
 2/16 anonim ***** válasza:
85%
Helyzet és férfi függő természetesen.
2022. nov. 4. 19:22
 3/16 anonim ***** válasza:
76%
Hat, engem villamoson szolitott le a ferjem🤷🏽‍♀️
2022. nov. 4. 19:25
 4/16 anonim ***** válasza:
66%

Utcán nem

neten nem

konditeremben bluetooth-os fülhallgató a fülben

munkahelyen eleve nem hiszen ottani kapcsolat tilos

bulikban körül vagy véve a barátnőiddel

Hol akkor mégis csajok? :D

2022. nov. 4. 19:32
 5/16 anonim ***** válasza:
6%

Ha egy férfi leszólít egy nőt , akkor az a nő már rég kinézte magának és behululuzta magának a csávót.

Okok amiért egy nő kinézhet magának egy férfit:

-> vastag pénisz

-> vastag pénztárca, vastag köteg pénz vagy egy vékonyabb bankkártya, amin sok a $$$

-> vastag kocsi

-> vastag csaba?

-> igazából mindegy, hogy mi, csak legyen vastag mindegyik.

23F

2022. nov. 4. 19:41
 6/16 anonim ***** válasza:
68%
Igazából attól is függ, hogyan szólít le, mivel sok esetben elég creepy módon csinálják… én azért nem szeretem csak, ha utcán szólítanak le, mert általában (mindig) rohanok valahova, tehát úton vagyok és egyszerűen a hely, időpont nem alkalmas, meg ez a kényszer megállás sem, hogy beszélgetünk, nyilván nem akarom s másikat megbántani stb. Persze néha van, hogy andalgok, de akkor meg azért ne zavarjanak. Akkor már sokkal szerencsésebb valami helyen.. bárhol. Eddig az ilyenek mindig jobban sültek el, könyvtár, konditerem és társai. JA és a legjobb: az utcán ismerkedokrol mindig kiderült inkább előbb, mint utóbb, hogy mire is hajtanak 😏😒
2022. nov. 4. 20:18
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyetlen esetben lehet jó az utcán ismerkedés, ha például mentek egymással szemben és elkap egy ilyen érzés, nyilvánvaló a kölcsönösség mindkét fel részéről és a szimpátia 😃 na ilyenkor más. De az hogy megyek és valaki megállít, egy lényegében vadidegen, én meg csak nézek nagy szemekkel, hogy bocsánat, mit szeretnél ? 😄
2022. nov. 4. 20:20
 8/16 anonim ***** válasza:
45%

Ha normális férfi vagy számomra nagyon imponáló hogy ennyire tökös legyen valaki

Pesten is rengetegszer előfordult velem

2022. nov. 4. 20:22
 9/16 anonim ***** válasza:
82%

Ijesztő, főleg a mai világban. Az első gondolatom az lenne, hogy ki akar rabolni, vagy ilyesmi. Szóval nem.

Az meg a másik, hogyha kinézel egy random nőt, és leszólítod, mégis mi az esélye annak, hogy szingli, illetve neki is szimpi vagy? Szerintem ez 99 %-ban tuti kudarc.

2022. nov. 4. 20:36
 10/16 Gymnospermatophyta ***** válasza:
67%

9:

" Az meg a másik, hogyha kinézel egy random nőt, és leszólítod, mégis mi az esélye annak, hogy szingli, illetve neki is szimpi vagy? "

De ugye a könyvtárban, parkban, edzőteremben is random lányokat szólítasz le. Sőt, igazából élőben mindenhol random lányokat szólítasz le, hogyha nem ismerősről van szó. De még ha egy iskolába jártok is vagy egyetemre pl. akkor sem biztos, hogy ezeket tudod róla. Ha neten írsz valakinek akkor se tudod minden esetben, hogy mi a helyzet, mert nem mindenki kürtöli világgá. Tehát nagyon sok esetben igaz az, hogy nem tudod a másikról, hogy szabad-e, bejössz-e neki vagy, hogy akar-e egyáltalán ismerkedni. És szerintem mindegyik esetre ugyan az a válasz: ha nem írsz neki, nem szólítod le, nem kérdezed meg, akkor nem is fogod megtudni. Tehát ha oda se mész, akkor 100%, hogy nem lesz belőle semmi. Viszont ha már megkérdezed, akkor az az 1% is több, mint a nulla. (már ha 1%, szerintem ez lehet több is)

2022. nov. 4. 21:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!