Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért fogok ki mindig gyerekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fogok ki mindig gyerekes férfiakat? Màr 30 évesen ez az àltalànos? Én 24 vagyok.

Figyelt kérdés
25-30 között keresek kb.
2022. nov. 4. 12:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Miben találod gyerekesnek őket például?
2022. nov. 4. 12:41
 2/12 A kérdező kommentje:
Miben? Gyerekük van.
2022. nov. 4. 12:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mármint úgy gyerekes, hogy már van gyereke, vagy úgy, hogy viselkedésében infantilis?
2022. nov. 4. 12:44
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

1-es

Szerintem a kérdező a gyerekkel rendelkező férfiakra utal, nem a gyerekes személyiségű fiúkra.

Az én körömben (húszas éveim végén járok), azoknak a 25-30 közötti férfiaknak van gyereke, akik középiskola után nem tanultak tovább. Ott simán elképzelhető ebben az életkorban, hamarabb kezdtek el dolgozni, stabil egzisztenciát tudtak kialakítani a gyerekvállaláshoz 30-hoz közel.

A diplomás 25-30 közötti férfi ismerőseim közül senkinek sincs még gyereke, ők inkább 23-25 között szereztek diplomát és most igyekeznek stabilizálni/kialakítani a kerrierjüket, egzisztenciájukat. Ezen ismerőseim nagy része nem is akar 35 előtt gyereket vagy egyáltalán nem akar.

2022. nov. 4. 12:46
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

#2 Ja, úgy, hogy gyerekük van. Azt hittem, hogy a viselkedésükre értetted.

Szerintem ismerkedéskor már az elején közölni kell ezt, mert később, hogyha már találkoztok, és ott derül ki, hogy van gyereke, az egy kissé kellemetlen tud lenni.

2022. nov. 4. 12:47
 6/12 anonim ***** válasza:
38%
Nem csak a romák között kellene nézelődni. Van egy csomó férfi ismerősöm akiknek 40 évesen sincs gyerekük és amúgy jól is néznek ki.
2022. nov. 4. 12:47
 7/12 A kérdező kommentje:
6 Egyik sem volt roma. Mind àtlagos dolgozò férfiak voltak.
2022. nov. 4. 12:54
 8/12 anonim ***** válasza:
69%
Nem akarok gyereket,nem kell 26F
2022. nov. 4. 13:04
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Először én is úgy értettem, hogy gyerekes viselkedésű. Amúgy meg ismerkedés elején, megkerdezed, hogy van-e gyereke, meg egyedülálló-e, vagy csak asszony mellett szeretne kufircolni
2022. nov. 4. 13:33
 10/12 anonim ***** válasza:
69%
Miért állsz szóba velük, ha kizáró ok nálad a gyerek? Szerintem a korosztályodban bőven van gyermektelen is.
2022. nov. 4. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!