Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy nagy általánosságban a nők a náluk 4-5 évvel idősebb férfiakat preferálják párkeresésnél?
Ja, mert a 2 évvel idősebb hapsi sokkal érettebb,mint a korodbeli :)
Én azt tapsztaltam, hogy az számít, amit előszoör leirtam. A stabil egzisztencia. Nekem volt egy (akkoriban) 25 éves csaj ismerősöm, aki azt hangoztatta, hogy a pasi legyen minimum 30 éeves, ha akar tőle valamit. Egy évre rá összejött egy nála 3 évvel fiatalabb újgazdag sráccal. Ha a kérdező férfi, akkor szerintem rossz irányba viszi az, hogy elég pár évvel idősebbnek lenni a cajnál, és akkor szabad a pálya. Mert nem erről van szó kicsit sem.
Rám speciel igaz.
Sőt! Az még jobb ha 5-10 évvel idősebb. Valamiért nagyon vonzónak találom a 30-as 40-es korosztályt.
Max.3 évvel idősebbel jönnék össze,de volt már 4 évvel fiatalabb barátom is. A jóval idősebbek már nem jönnek be,30 fölé nem mennék semmiképp.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!