Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ennyire vonzanak az idősebb férfiak?

Figyelt kérdés

Évekkel ezelőtt alakult ki egy plátói szerelem a bátyám haverja iránt, amiből persze nem lett semmi, nem mert kezdeményezni mert én még akkor olyan 17 éves lehettem ő egy bő 10 évvel idősebb nálam. Most 20 éves vagyok és még mindig tart ez az egész, testvéremnek most volt az esküvője és teljesen kiakadtam mikor elhozta a barátnőjét, és mindemellett van egy barátom is, aki iránt már fogalmam sincs mit érzek.

Néha mintha úgy érezném, hogy ő is érdeklődne irántam, aztán mégse.(mármint a bátyám haverja). Mit tegyek? Felejtsem el?

És egyébként a legtöbb idősebb férfival így van, megbámulom őket, tetszenek, és velük jobban eltudom képzelni ezt az egészet, de nem tudom, hogy ez így mennyire elfogadott.A családom biztos nem örülne, ha egy 10-15 évvel idősebb férfival mennék haza.

2016. nov. 3. 15:54
 1/10 anonim ***** válasza:
22%
#apakomplexus
2016. nov. 3. 16:02
 2/10 A kérdező kommentje:
#közhely
2016. nov. 3. 16:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Azert 9-10 ev 20 ev felett nem olyan orult korkulonbseg. En reszemrol sosem tudtam komolyan venni a 20-21 eves sracokat, nem is valogattak kozuluk, de ez meg nem apakomplexus.
2016. nov. 3. 16:18
 4/10 anonim ***** válasza:
6%
Közhely, de igaz.
2016. nov. 3. 16:32
 5/10 A kérdező kommentje:
Kétlem, hogy minden esetben igaz lenne. Nem egy rossz gyerekkort elszenvedett lány vagyok, aki apa nélkül nőtt fel.(habár lehet ez is elég közhely az apakomplexus fogalmára)
2016. nov. 3. 16:37
 6/10 anonim ***** válasza:

Apakomplexus a fenéket :D 20 éves nő egy 30 éves férfival teljesen rendben van. A 35 egy kicsit necces szerintem, ott már egy félgenerációnyi szakadék van, azt talán nehezebb áthidalni. Egy mai 35 éves férfi úttörő is volt még :D

35 évesen én sem komoly kapcsolat céljából fogok 20 éves lányokkal ismerkedni :D

23F

2016. nov. 3. 18:02
 7/10 anonim ***** válasza:
én szeretem az apakomplexusos lányokat. nem ritka az. és nem is probléma. a szülőknek el kell mondani, hogy ez van. sokakat érint a dolog és láttam olyan nőt, aki tényleg csak 10+ éves pasikkal tud ismerkedni... amúgy mostanában ez már nem számít nagy korkülönbségnek.
2016. nov. 3. 19:01
 8/10 anonim ***** válasza:
#6 33 éves vagyok, mi már nem voltunk úttörők. Egyébkén meg két értelmes, hasonló érdeklődésű, esetleg közös hobbikkal rendelkező ember kortól függetlenül meg tudja találni a közös hangot.
2016. nov. 3. 19:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Köztünk 23 év van a javamra (pasi) és két éve működik egész jól! Bár a család csak sejti. Majd kiderül talán az is, hogy mit szólnak majd hozzá :-/
2016. nov. 3. 21:00
 10/10 anonim ***** válasza:

27 év van párom és köztem,együtt élünk lassan egy éve,3 éve vagyunk együtt,és nem,nincs apakomplexus:) Szimplán az érettebb férfiak érdekelnek,de ezzel nincs semmi baj :)

19L

2016. nov. 5. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!