Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők milyen esetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők milyen esetben adnátok esélyt egy incelnek?

Figyelt kérdés
2022. nov. 4. 07:09
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
83%

Én meg fogadni mernék, hogy csak neten ilyen nagy a pofád, élőben nem mernél a szemembe gyanusítgatni ilyenekkel. :)

Lassan 10 éve van párom, akinek nincs milliós fizetése, mégsem hagytam el, pedig simán szerezhetnék gazdag palit, ha az lenne a célom.

2022. nov. 4. 11:30
 22/33 anonim ***** válasza:
88%
Önmagában nem kizáró ok, ha társra vágyó férfi vagy, aki régóta sikertelen a nők körében (van ilyen nő is, képzeld). De aki egy mások számára degradáló, gúnyos szóval jellemzi önmagát és ezzel egy olyan csoportba tartozónak, akik a nőket hibáztatják minden nyomorukért, az nem alkalmas párkapcsolatra. (A sajnálat meg nem szerelem.) És tök mindegy, mit ír a wikipédia és mit mond a többi incel :D Ha nőt akarsz, akkor olyanokra érdemes hallgatni, akiknek van, nem akiknek nincs.
2022. nov. 4. 11:31
 23/33 A kérdező kommentje:
face to face is szívesen megmondom neked.
2022. nov. 4. 11:31
 24/33 anonim ***** válasza:
87%

"Már bocs de ha nekem nettó 600 a fizum nehogy már csak a egy kövér nő legyen jó hozzám."

Én nem vagyok kövér és rohadtul nem érdekel a fizetésed. Különösen komikus erre fognod a párkapcsolati sikertelenségedet.

2022. nov. 4. 11:32
 25/33 A kérdező kommentje:

Ezt én is leírhatnám online,hogy mondjuk adonisz testem van.

De hiába kérnék itt bármiféle bizonyítékot úgyse linkelnél bármit még egy insta profilt se.

2022. nov. 4. 11:34
 26/33 anonim ***** válasza:
80%

Hiába törölteted.

Leírom úgyis megint. :) Nem véletlen, hogy a fajtád nem élőben próbálkozik ilyen megszólalásokkal, és valahogy élőben nem röpködnek úgy az ilyenek.

Ha velem próbálná ezt meg valaki, könnyen lehet, hogy olyat kapna, hogy elájul.

2022. nov. 4. 12:19
 27/33 anonim ***** válasza:
89%

"Ezt én is leírhatnám online,hogy mondjuk adonisz testem van."

Igen, ahogy azt is, hogy 600 ezres a fizetésed. Mert lehet, hogy a valóságban nulla. De nem mintha bármiben is befolyásolná azt, hogy miért nincs barátnőd.

"De hiába kérnék itt bármiféle bizonyítékot úgyse linkelnél bármit még egy insta profilt se."

Nincs instám, sem más hasonló marhaságom, így valóban nem. :))

2022. nov. 4. 12:22
 28/33 anonim ***** válasza:
72%
Incel sose kapjon esélyt! Nem érdemlik meg. A kérdező hozzászólásai is ezt igazolják.
2022. nov. 4. 13:23
 29/33 anonim ***** válasza:
83%
Az itteni kérdések alapján? Soha, semmilyen körülmények között.
2022. nov. 4. 15:25
 30/33 A kérdező kommentje:
28. Mar hogyan igazolnák ezt az én valaszaim?
2022. nov. 4. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!