Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők milyen esetben adnátok esélyt egy incelnek?
Figyelt kérdés
2022. nov. 4. 07:09
11/33 anonim válasza:
Akkor úgy írom, hogy jellemzően a női oldalon. Egyébként azért is érdekes ez, hogy nincs jól elkülönített jelző a kétféle férfira, mert a mai világban már minden apró hülyeségre külön fogalmat találunk ki. Vagy ott van a feminista jelző. Mára gyakorlatilag szitokszó lett, mert a köznyelvben a "nekem minden jár, de semmi nem kötelező" féle nők ugranak be a legtöbb embernek és nem a feminizmus eredeti célkitűzései.
12/33 anonim válasza:
"Az incel fórumokon folytatott megbeszéléseket gyakran neheztelés, nőgyűlölet, mizantrópia (embergyűlölet), önsajnálat és önutálat, rasszizmus, a szexre való jogosultság érzése és a szexuálisan aktív emberek elleni erőszak támogatása jellemzi." - az általad linkelt szócikk második mondata, konkrétan.
13/33 anonim válasza:
Semmilyen esetben. Egyáltalán miért kéne neki bármilyen esélyt adni? Az ismerkedés nem erről szól..
14/33 anonim válasza:
Esélyt nem fogsz kapni olyan nőtől aki tetszene neked.
Megalkuvásból egy rondával/kövérrel összejöhetsz (aki csak beéri veled, de szeretni sosem fog, ahogy te sem őt).
Ha ronda vagy így jártál, normális kapcsolatról ne is álmodj.
15/33 A kérdező kommentje:
Már bocs de ha nekem nettó 600 a fizum nehogy már csak a egy kövér nő legyen jó hozzám.
2022. nov. 4. 10:47
16/33 anonim válasza:
Már bocs, de a kettő hol függ össze?
17/33 A kérdező kommentje:
ott hogy , a nők pénzre hajtanak.
PL.: mindenhova odaírjak h elvárjak a férfitől az önálló lakást meg a jó fizut ismerkedéskor.
2022. nov. 4. 10:54
18/33 anonim válasza:
Én nem vártam el soha a saját lakást, és nettó 600-as fizetést sem.
Ellenben soha nem adnék esélyt incelnek, kereshet milliókat, akkor sem.
19/33 A kérdező kommentje:
Fogadni mernék h ezt csak itt online mondod de a valóságban egyből rácuppanál egy milliós fizetésű pasira.
2022. nov. 4. 11:25
20/33 anonim válasza:
Valahogy megalapozottnak érzem a #3-as válaszom a hozzászólásaid függvényében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!