Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy átlagos barátnő tartását...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos barátnő tartását mihez lehet viszonyítani?

Figyelt kérdés

Például hány macskát lehetne havonta eltartani abból az összegből amibe egy barátnő kerül havonta?

Pl. egy macska naponta megeszik mondjuk 200-300 ft-ot(400 grammos nedves eledel), az havonta maximum 9000 ft. költség egy macska tartására.

Szerintetek egy átlagos barátnő mennyire jön ki havonta?

(A macska mellé ne számoljatok zsepit)

2022. nov. 3. 22:59
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
70%
10 az ja, csak javít. Bocs!
2022. nov. 3. 23:57
 12/33 anonim ***** válasza:
85%
Hát kérdező ha te így állsz hozzá a kérdéshez, a párkapcsolatokhoz akkor tényleg jobban jársz ha inkább macskát tartasz.
2022. nov. 4. 00:05
 13/33 anonim ***** válasza:
83%

Csak magamból tudok kiindulni. 600-700 ezer forint a nettó bevételem. Amúgy a szüleim lakásában laktunk a férjemmel olyan 5 évig, most meg kiadjuk. Ezen felül a szüleim olyan 5-6 millióval támogattak minket a lakásvásárlásnál. És még örökölni is fogok.

Szerintem helyettem maximum valami nagyon celeb macskát érné meg tartani.

2022. nov. 4. 03:00
 14/33 anonim ***** válasza:
78%

Pénzben eszik többet, nem mennyiségben. Ha azt akarod, hogy néhány év alatt el pusztuljon, akkor elég neki ennyiért vásárolni, a sok adalékanyagtol vagy rákos lesz vagy leáll a veseje vagy a maja.

Amúgy mi az, hogy barátnőt tartani? Nem állatok vagyunk, csszd meg…

Ha nem te tartod ki, akkor hogy kerülne pénzbe ???

2022. nov. 4. 04:02
 15/33 anonim ***** válasza:
10%
Én tartom a nőt akkor azt teszi amit én nő dok, egyszóval szubmisszív nő legyen. Egyébként jó példát írtál: macska és a nő!! Neked egyiket sem.
2022. nov. 4. 05:06
 16/33 anonim ***** válasza:
54%

Nem adnak a lakbérbe rezsibe se

Néha meghivnak pl egy pizzára es ennyi.

Az életemben 1 pasim olt csak eddig aki társam is. A többi ilyen

2022. nov. 4. 05:53
 17/33 anonim ***** válasza:
86%

"barátnő tartás"?

A barátnő nem egy házikedvenc akiről neked kell gondoskodnod, legalábbis jó esetben.

Független, önálló emberi lény, aki saját akarattal bír és képes eltartani magát. Szerintem legalábbis.

Nyilván értem a kérdés mire vonatkozik, de ez sok mindentől függ.

Én inkább azt mondanám, hogy olyan nőt keress aki anyagilag és mentalitás terén is hozzád áll közel. Tehát ne legyen aranyásó, ne akarjon értelmetlen luxusban élni stb.

2022. nov. 4. 06:17
 18/33 anonim ***** válasza:
83%
A barátnő nem háziállat.
2022. nov. 4. 07:14
 19/33 anonim ***** válasza:
59%
Az anyjából indul ki, aki egy patkánynak felel meg.
2022. nov. 4. 08:26
 20/33 anonim ***** válasza:
85%
Apudat kérdezd meg anyukád mennyibe került!
2022. nov. 4. 08:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!