Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnak erről a diplomás nők?
Érdekes, hogy mindenki a műveltséggel, meg a diplomával jön. De...nem is tudom...ÉN, sosem a művészettörténész, vagy a tanár pasik oldalán látok fullos csajokat. A fullos csajok valahogy a mérnök, pénzügyes, jogász, IT-s pasiknak jutnak.
De gondolom csak én látom így. >:)
21
Mert az általad felsorolt szakmák képviselőinek nincs diplomájuk vagy nem műveltek? :))
22.
Egy kocka IT-s, vagy mérnök műveltsége, nem a klasszikus műveltség.
Minden műveltségi szinten vannak nők, akik a pénztárcára (is) buknak. És férfiak, akiknek olyan nő vonzó, akit a pénzükkel (is) ledominálhatnak. A szépség ezzel így nem függ össze, max. aki a testét akarja eladni, azok között sikeresebbek azok, akik szépek, aki meg a pénzét, azok között sikeresebb az, akinek van mit :D
Bölcsész szakokon meg több a nő, reál szakokon több a férfi. De a bölcsész férfi tanárok pont ugyanezért nem szoktak agglegények maradni, max. ha akarnak, mert minden suli tele van nőkkel. Egy reál szakos meg miért ne lenne művelt? Nekem is reál szakos exeim voltak, mégis mindegyik művelt, nyitott volt, mentünk színházba, kiállításra, ismerték a történelmet, érdekelte őket a politika, pszichológia, olvastak maguktól könyveket...
A mostani párom egyébként bölcsész szakot is végzett, aztán azért végzett el egy reált is, mert az eredeti szakával csak éhen halhatott volna. Ő azért vált el, mert az exe hiába volt szép, buta és tájékozatlan volt és idegesítette (pedig annak is volt diplomája). Nem is voltunk egymás zsánerei eredetileg, csak aztán olyan jókat beszélgettünk, hogy összejöttünk. Szóval ennyit számít a közös szintű intelligencia, humor, értékrend. Teszem hozzá, nem vagyok fullos és kb. ugyanannyit keresünk.
Érdekes, hogy mindenki a BELSŐ ERTÉKEKKEL, meg a HAZIASSÁG FONTOSSÁGÁVAL jön. De...nem is tudom...ÉN, sosem a KEDVES, ODAADO, vagy a TELT ALKATU NŐK oldalán látok fullos PASIKAT. A fullos PASIK valahogy a R*BANCOOS, HISZTIS, VÉKONY, HŰTLEN NŐKNEK, jutnak.
De gondolom csak én látom így. >:)
Nőként nem értek egyet a kommentelők többségével. A kérdező nézetét osztom. Ugyan diplomám nincs, viszont van idegennyelvből nyelvvizsgám és egy gimnáziumi érettségim. Azért nem végeztem el diplomás ápolóit, mert hosszabb ideig tartott volna és a fizetés néhány tízerrel több. Viszont 10 éve vagyok a szakmámban és gyakran előfordul, hogy a nővérek súgnak az orvosnak. Volt olyan doki, aki hajnali 2-kor hívott fel, mert képtelen volt kiszámolni a beteg dobutamin adagját. Akkor hogyan is van ez? Érdekes, hogy sose végzettség alapján választottam párt. Sőt mi több egyes diplomások taszítanak valamilyen szinten. Sose randizgattam ilyen egyénnel. Nen tudatosan, egyszerűen nem voltak szimpatikusak, mikor kiderült, hogy az illető jogász, hatvanadik diplomáját csinálja, de 30 évesen egy évet nem dolgozott még, nincs keresete és az anyjánál lakik stb. Ettől függetlenül nem állok le Kis Pistával se, aki az építkezésen piál, elszív napi 3 doboz cigit és fingik, büfög a hír tv előtt.
Szerintem amit itt egyesek leírnak, az nem életszerű. A megoldás az aranyközépút. A férjem nem diplomás, hanem szakmunkás. 38 éves vonzó intelligens férfi, aki ipari és lakossági klímák telepítésével foglalkozik. Eredeti szakmája karosszéria lakatos. De mivel manapság erre nem igazán van igény, ezért átnyergelt a hűtés-fűtés szakmára. Megtanulta, kitanulta 20 év alatt és nagyon jó pénzt keres vele. Az a típusú ember, aki konkrétan mindent képes megcsinálni. A baba érkezése miatt sos burkolót kerestünk. 1 éven belül senki sem tudott vállalni minket. Mondta, hogy hát megcsinálja ő. Sose burkolt, de youtube-ról megtanulta. Gyönyörű lett a fürdőszoba. A fürdőszoba tervező munkát is ajánlott neki. Na és akkor ott van az ismerősöm párja. Msc szakon végzett az Eltén. 5 évet járt egyetemre, idegen nyelvből van felső fokúja, a könyvespolc tele történelmi szakmai tankönyvekkel. Olyanokkal ami csak a hardcore töri fanoknak van. A keresete alig 200 ezer ft, a felesége most szült, de már most nem tudja és nem is akarja pótolni a felesége kiesett keresetét. Ledolgozza a havi 40 órát, mert azt muszáj, de semmi többet nem hajlandó tenni a családjáért. Ja és az én férjem lett megkérve, hogy menjen át és üssön be egy szöget a falba, mert a csávónak ez sem ment. Valahogy nekem meg ő nem az én szintem, jóval alattam van, pedig nem vagyok diplomás.
Nagyon ki van sarkítva a kérdés, és a válaszolók is pont ennyire kisarkítva válaszolnak. Az a téma is megérne egy misét, hogy manapság nagyon sokan csak szellemi munkát akarnak dolgozni (nem kell megmozdulni se, csak napi 8 órat ülni egy számítógép előtt), fizikai munkát nem, és lassan ezek a szakmák túltelítettek. Ha téged kirúgnak van 5 másik a helyedre, míg vállalkozásban egy lakatos, szobafestő, burkuló stb jóval többet keres.
"ÉN, sosem a művészettörténész, vagy a tanár pasik oldalán látok fullos csajokat. A fullos csajok valahogy a mérnök, pénzügyes, jogász, IT-s pasiknak jutnak."
Én nem szoktam azt hinni, hogy aki tökéletesre (debatable) van plasztikázva, annak jó az élete, vagy mélyebb szerelemre képes, illetve fogalmam sincs, az utcán velem szembejövő emberek diplomáztak-e, vagy mi a foglalkozásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!