Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hatalmas szégyen 26 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hatalmas szégyen 26 évesen itt tartani?

Figyelt kérdés
Teljesen úgy érzem,hogy gyerekcipőben járok az ismerkedés terén. Rengetegszer megfigyeltem már a tőlem fiatalabb és a velem egykorú fiatalokat. Megdöbbenve tapasztaltam azt,hogy belőlem olyan alapvető hiányosságok hiányoznak amik miatt sohasem lehet egyetlen egy nővel sem kapcsolatom. Kezdeném azzal,hogy kommunikálni sem vagyok képes a nőkkel, rettentő módon feszélyezve érzem magamat,ha egy nő a közelemben van és amellett se menjünk el szó nélkül,hogy saját megítélésem szerint a külsőm sem valami szép látvány. Hiába mondták már nekem többen is,hogy sokkal több van bennem annál mint amit gondolok magamról. Nem vagyok képes elhinni ezeket hogy mások talán nem látnak engem visszataszítónak. Az eddigi életem csak arról szólt,hogy minden energiámat arra fektettem,hogy hogyan próbáljak még távol maradni a nőktől mert nem akartam azt,hogy miattam kellemetlen helyzetbe kerüljenek. Ennek persze ma már én iszom meg a levét mert nők közelében sokszor rettegek és pánikszerű rohamaim vannak. Mindig azzal nyugtattam magamat, úgysem kellenék senkinek sem, lehet jobb is, ha nem ismerkedem mert annyira rossz és mérgező családban nőttem fel aminek köszönhetően elvonultam a külvilág elől és senkit sem akartam magamhoz közel engedni.

2022. nov. 2. 20:19
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
0%
Menj orvoshoz. Vagy ha feladod akkor majd olvassuk a neten “holtestet találtak a Dunában”
2022. nov. 3. 05:59
 12/34 anonim ***** válasza:
80%

"Ja amúgy hogy kinek kellessz ne te döntsd el, mert az a nő dolga. Te kezdeményezel, ő pedig dönt. Lehet nem kellesz 10- nek, de a 11.nek meg igen"

Tévedés. A nő dönt már az elején. Ha te elég jól nézel ki akkor még kezdeményez is.

Te maximum azt hiszed, hogy "meghódítottad" a nőt.

Leginkább arra kell figyelni, melyik nőnek jössz be egyáltalán. Erre vannak jelzések, amiket ha megtanulja az ember felismerni akkor 90%-ban sikere lesz.

Aki viszont soha nem kap és nem is kapott ilyen jeleket fölöslegesen próbálkozna, főleg idegen nőknél. 100-ból 100 visszautasítást kapna.

Baráti, haveri társaságban esetleg lehet esélye ismerkedni, vagy talán régi simerőssel, osztálytárssal összejönni, de ez a szólítson le random embereket az utcán dolog biztosan nem működne.

Online társkeresés pedig KIZÁRÓLAG a külsőről szól, elvégre a másik KÉPE alapján húzunk jobbra vagy balra embereket.

Kérdező:

"és amellett se menjünk el szó nélkül,hogy saját megítélésem szerint a külsőm sem valami szép látvány"

Ezen javíts első körben, amennyit lehet és amennyire képes vagy. Ez legyen az elsődleges szempont minden más ebből következik. Ha javul a külsőd és egyre jobban érzed magad a bőrödben, mentálisan is egyre jobb állapotba kerülsz, nőni fog az önbizalmad, és kevésbé fogod magad feszélyezve érezni nők társaságában. Egy idő után eljuthatsz arra a szintre, hogy teljesen természetes lesz az is, hogy akár odamész nőkhöz bulikban, társaságban és normálisan próbálkozol. Emiatt előbb-utóbb észreveszed majd a nők által neked "küldött jeleket" és emiatt nem fogsz nagyon zátonyra futni. De ez egy hosszú folyamat és drasztikus javulás szükséges a külső terén.

Sajons genetikailag eléggé behatároltak vagyunk, de pl. ha te kövér vagy akkor a megoldás annyi, hogy lefogsz, edzeni jársz, pakolsz magadra egy kis izmot. Lehet a zsír alatt amúgy nagyon jó külső rejtőzik.

A magasságodon nyilván nem tudsz változtani, de ha egy jó testet sikerül összehoznod azt már ki tudod emelni megfelelő ruhákkal, stílussal, jó frizurával stb.

Ha a bőröd szar, pattanásos, ragyás, azt is lehet kezelni, szebbé tenni stb. Sokat dob majd az összképen, ha normális az arcbőröd, ahogy a szép fogazat és mosoly is rengeteget jelent külső szempontjából.

Legvégső esetben pedig plasztikai műtétekhez is lehet folyamodni, ma már egyáltalán nem nagy dolog ezt-azt átszabatni magunkon.

2022. nov. 3. 09:05
 13/34 A kérdező kommentje:

"Leginkább arra kell figyelni, melyik nőnek jössz be egyáltalán. Erre vannak jelzések, amiket ha megtanulja az ember felismerni akkor 90%-ban sikere lesz.": Konkrétan milyen jelzéseket kellene észrevennem?

"Sajons genetikailag eléggé behatároltak vagyunk, de pl. ha te kövér vagy akkor a megoldás annyi, hogy lefogsz, edzeni jársz, pakolsz magadra egy kis izmot. Lehet a zsír alatt amúgy nagyon jó külső rejtőzik.

A magasságodon nyilván nem tudsz változtani, de ha egy jó testet sikerül összehoznod azt már ki tudod emelni megfelelő ruhákkal, stílussal, jó frizurával stb.

Ha a bőröd szar, pattanásos, ragyás, azt is lehet kezelni, szebbé tenni stb. Sokat dob majd az összképen, ha normális az arcbőröd, ahogy a szép fogazat és mosoly is rengeteget jelent külső szempontjából." : Ezek közül szerencsére egyik sem jellemző rám. Hiába edzek és dicsértek már meg többen is,hogy szép látszata van sajnos nem tudtam elhinni nekik. A magasságommal sem lehet szerintem nagy probléma hiszen 190 cm körüli a magasságom. Pattanásaim sincsenek és a bőrömmel sincsen szerencsére semmi probléma.

2022. nov. 3. 09:41
 14/34 anonim ***** válasza:
67%
akkor neked marad az, hogy 30 felett gyerekes nők, akik már nem a szép rosszfiúra vágynak, hanem arra ,hogy nyugodt jól kereső férfi mindent aláadjon.
2022. nov. 3. 09:50
 15/34 anonim ***** válasza:
71%
Lehet, hogy a magasabb nők között kéne keresgélned.
2022. nov. 3. 12:29
 16/34 A kérdező kommentje:
Talán a magasabb nőknél lenne esélyem?
2022. nov. 3. 16:37
 17/34 anonim ***** válasza:
72%
Ne csináld már. Próbálkozni kell. Olyannal, aki neked is tetszik. Hidd el, fogsz valakinek kelleni. Az meg tévedés, hogy ha tetszel egy nőnek, akkor az kezdeményez ( persze van ilyen is, de a visszahúzódó lányok, biztos nem fognak). Nekem is tetszettek fiúk, de soha sohasem kezdeményeztem, mert én is alulértékeltem magam. Barátom csak úgy volt, hogy a fiú kezdeményezett. Uhogy van a mondás: aki mer az nyer, teljesen igaz a helyzetedre.
2022. nov. 3. 17:05
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Ne szórakozz kérdező, 190cm magas vagy és még "kigyúrt" is (legalábbis valamilyen szinten). Ez főnyeremény a legtöbb fiata lcsaj számára! Már a magasságod, elég kell, hogy legyen arra hogy odalegyenek érted!

Itt viszont tényleg az lehet a baj, hogy nem ismered fel a jeleket. Gondolom annyira azért nem vagy jóképű, hogy a csajok próbálkozzanak nálad, de abban biztos vagyok, hogy rengetegnek bejössz csak te nem veszed észre.

Visszatérve a külsőre, ha nem vagy kövér, edzett vagy és még magas is, pattanásos ,ragyás bőröd sincs, akkor mégis miért gondolod, hogy nem vagy valami szép látvány?

2022. nov. 3. 18:13
 19/34 A kérdező kommentje:

17: Valóban van olyan lány aki tetszik de nem tartom magamat hozzá valónak. Úgy gondolom, hogy ezerszer jobbat is találhat és meggyőződésem, hogy amúgy sem kellenék senkinek sem.

18: Konkrétan milyen jeleket kellene felismernem?

"Visszatérve a külsőre, ha nem vagy kövér, edzett vagy és még magas is, pattanásos ,ragyás bőröd sincs, akkor mégis miért gondolod, hogy nem vagy valami szép látvány?": Nem tudok konkrét okot írni rá amiért így gondolom magamat. Gyermekkoromtól kezdve mindig is így volt. Ha a tükörbe néztem csakis undorodni tudtam magamtól.

2022. nov. 3. 20:34
 20/34 anonim ***** válasza:
2022. nov. 4. 06:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!