Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kisemmizett férfi ugyanolyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisemmizett férfi ugyanolyan, mint aki soha nem ért el semmit?

Figyelt kérdés
Volt feleségem és a volt anyósom semmiztek ki. Ráment az egészségem is, 2 év alatt jöttem rendbe testileg. Saját magam értem el egy budai lakást, egy akkor új 3-as BMW-t, stb. Jól kerestem. Most sehol nem vagyok ahhoz képest. Társkeresésben a nők ugyanúgy fognak tekinteni rám, mint arra akinek soha nem volt semmilye? Vagy nyom a latba, hogy egyszer már sikeres voltam?
2022. nov. 2. 13:25
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Miért nem csinálok új vállalkozást? Mert kemény pénzekbe kerül. Örökségemet és 10 év megtakarítását tettem bele a gépekbe, törlesztőkbe. Most is gyűjtögetek, de hasonló vállalkozás indításához egy 5-ös kezdő lottónyeremény kellene kb.

Nem mondtam, hogy a lakást elvitte a cég. A lakás ára ment kétfelé, abból vettem egy panellakást és fizettem ki a költségeimet addig is. A volt feleségem és anyósom nem csinált semmit a cégben! Pontosabban amikor csináltak, akkor ment tönkre. Bár ők jól kerestek rajta.

33 éves telt nővel miért ne ismerkednék? Nagyon szívesen. A feleségem is olyan alkat volt. Persze nem fogok privátot írni, de elviekben ismerkednék. Gyerekek léte se akadály. Nem 20 éves modellekkel ismerkednék.

2022. nov. 2. 14:54
 12/20 anonim ***** válasza:
Hogy vitte el a házasságod az 1/1-es tulajdonú lakásodat plusz az örökségedet és 10 év megtakarítását? Ezek különvagyonnak számítanak, nem házastársi közös vagyon egyik sem.
2022. nov. 2. 14:57
 13/20 anonim ***** válasza:

Én is ismerek egy nőt aki kb 20 éve az ex férje cégéből él. És a gyerektartásból. A gyereknek milliós laptopot vetett a volt férjével hogy az fel tudjon vágni vele az iskolában.

Szóval hiszek a kérdezőnek de azzal nem értek egyet hogy a múlt számítana! Ha most szerényebb körülmények közt él az a jelenlegi valóság.

2022. nov. 2. 15:20
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

13

És mégis hogy él az exférje cégéből 20 éve? Ilyenkor mindig valami erős kamu vagy ferdítés vagy a sztoriban.

2022. nov. 2. 15:24
 15/20 anonim ***** válasza:
49%
Akkor en megprobalok a kerdesre valaszolni. Igen, sokkal tobb eselyed van. Na nem a buda es bombi miatt, hanem azert, mert nem vagy egy suger, aki csak tatott szajjal el a vilagban. A parkapcsolati jartassagod ugyanugy megvan, nem a legyek hordtak ossze. Ez azt jelenti, hogy kepes vagy onallo eletre, hajlando vagy kompromisszumokra, tudod vallalni a felelosseget a tetteidert. Az, hogy az elozo kapcsolatod veget ert, nem feltetlenul a te hibad. Nem is biztos, hogy az ove. Lehet mindkettotoke, vagy egyikotoke sem. Az, hogy elvaltal egy allapot. A legtobbszor atmeneti. Fel a fejjel! Ferfi vagy, csinald azt amihez a legjobban ertesz. Felallsz a padlorol, leporolod magad es ujrakezded abbol, amid van.
2022. nov. 2. 16:05
 16/20 anonim ***** válasza:
77%

Hagyjuk már ezeket a kisemmizős hülyeségeket. Nem véletlenül nem válaszolsz, kérdező, hanem mert tr is tudod, hogy valamit nagyon te szúrtál el, tekintve, hogy a cég felszámolása meg válás miatt nem is vihette volna a feleséged a saját tulajdonú lakásod felét.

Szóval, hagyjuk már. Ha én meghallanám, hogy egy pasi azt mondja, őt kisemmizték, még esélye sem lenne nálam, mert már innen tudom, hogy hülye, ha ki lehetett "semmizni".

2022. nov. 2. 16:08
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért így is van egy saját lakásod. Így is sokkal előrébb vagy, mint sokan, akiknek esélytelen lakáshoz jutni.
2022. nov. 2. 16:59
 18/20 A kérdező kommentje:

16-os azért nem válaszoltam mert dolgoztam éppen. A lakás közös volt! Sehol nem írtam, hogy saját tulajdonú lakás. Igen az enyém volt 50%-ban, igen, én tettem bele több pénzt, de igen, hülye voltam, hogy 50-50% lett a szerződésre írva. A céges ügyet haggyuk is, nem akarok belemenni. Maximális, 100% volt a bizalalmam a feleségem és a családja felé és olyan szerződésekbe lettek belekeverve a bizalom által amit nem szabadott volna! Én voltam a nagyon hülye! Utólag visszanézve látszik, hogy hónapokig győzködtek szinte, hogy ők nem akarnak semmit a cégembe, stb. Mire a végén én kértem meg őket! Saját akaratomból. Úgy gondoltam, hogyha ennyi ideig tiltakoztak, 100% a bizalom, hosszú házasság, akkor mi baj lehet? Bár voltak jelek, nagyon komoly jelek! A feleségem nagyanyja odaköltözött egy özvegy férfihoz, évekig ott bábáskodott, átrendezett mindent, dolgokat vett oda, felújította a házat. Az öreg saját pénzéből! Majd az anyósom hathatós segítségével rábeszélték az öreget, hogy irassa át a nevére a házat, nehogy fedél nélkül maradjon ha meghal. A gyerekeivel is összeveszítette, hogy a pénzére utaznak, így gyorsan át kell iratni a házat. Mondanom se kell, alá lett írva minden, az öreg 2 év múlva meghalt. Jelenleg a nagymama ott él a felújított házban mint marci hevesen. Persze per folyik ellene, odajárnak a fickó gyerekei kiabálni, de úgyse lesz semmi az egészből.

Ez egy jel volt hogy milyen a família, de amikor benne voltam ebben az egészben, nekem máshogy volt tálalva. Benne voltam és elhittem! Elhittem, hogy a bácsit fenyegetik a gyerekei akik bűnözők, börtönben ültek, tartozásaik vannak és a pénzt követelik. Sokszor aggódtam is, hogy még bántani fogják őket. Persze semmi sem volt igaz, a nagymama meséje habbal. Bár már a pasi is elhitte majdnem a végén az egészet.

2022. nov. 2. 20:37
 19/20 anonim ***** válasza:
Pont ezért nem kellene egyik félnek sem nézni az anyagiakat. Hiszen lehet hogy 2 év múlva tizedennyi sem lesz. Nem jelent semmit, a példád jól érzékelteti.
2022. nov. 2. 22:06
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt ez nem rossz helyzet ( van lakásod, munkád). Másrészt lehetsz újra sikeresebb. Harmadrészt engem zavarna, ha ilyen infókkal bombáznának “kisemmiztek”. Nem kell annyira kétségbe esni.
2022. nov. 2. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!