Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik társkereső most a legjobb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik társkereső most a legjobb?

Figyelt kérdés
Régen a love.hu volt a divatban. :)
2022. nov. 1. 06:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb érdekel vagy a legdivatosabb?

Ha párt szeretnél találni, akkor azt nézd, ami hozzád, a te igényeidnek legjobban passzol.

2022. nov. 1. 07:11
 2/4 anonim ***** válasza:
44%
Ha nő vagy, vagy tökéletesen kinéző férfi, akkor mindegyik jó. Ha egyéb, akkor egyik sem.
2022. nov. 1. 07:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legtöbben Tinderen vagy Badoon vannak, esetleg a Fb társkeresője.

Én végül a Badoonál maradtam, azért "szeretem", mert viszonylag sokszínű a felhozatal. Tinderen nekem úgy tűnt, hogy egy egyszerű hétköznapi ember labdába sem rúghat, az csak Miss és Mr. Tökélyék játszótere.

De ha van lehetőséged máshol ismerkedni, inkább élj azzal...

2022. nov. 1. 07:35
 4/4 anonim ***** válasza:
95%
Nekem valahogy a Badoo-ról a 8 általános szint jut az eszembe. Tinder meg csak a jó kinézetről szól.
2022. nov. 1. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!