Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb netes társkereső szerintetek?
Ismerek egy jopar part akik tinderen jottek ossze.
Nagyon nagyon sokan vannak akik komoly kapcsolatot keresnek es tindert használnak.
minden nő azt írja mindenhol, hogy komoly kapcsolatot keres :)
Ha tetszel a másiknak bármelyik oldal jó lehet.
Szóval kaik jól néznek ki azok előnyben vannak.
Semelyik.
Tinder- rudtancos, kocsmas, pozolos, instar..bi kukseju, sekelyes nok.
Badoo- trash. Es egy ido utan az osszes nore csak penzert lehet irni.
Facebook - kezd tinder szeru lenni sajnos es bugos. Nem kapok sokszor ertesitest, o sem.
Az osszes app ilyen: dumaltok, szo nelkul lelep. A hete 2 lannyal (az egyikkel basszus 100% hasonlitottunkkb mindenben) tok jol dumaltunk (persze csak akkor, ha en irtam), es talald ki...mindegyik szo nelkul lelepett.
Meguntam, bunko dolog igy eltunni, max akkor megy a dolog ha en irok, a masik nem tud kommunikalni, nincs velemenye semmirol, max panaszkodik.
Felesleges idob..szas az egesz
én a facebook datinget használom érdekes az elején még voltak VALID, IGAZI nők akik írtak, átlagosak, némelyik még csinos is, tanultak stb, aztán pár hónap után lecsengett és alig írnak, 'likeolnak' vissza.
Mi történhetett?
7 az összesen kb csak ilyen van
8 pár hónap? Én pár nap alatt kimerítettem BP 20-33 közt. 4 emberrel beszéltem, összes törölte magát, és volt kemény 6 match em... jó, mondjuk nem húzok jobbra mindenkit, kocsmás, feles poharat nyaldosó, szolis rúdbajnok és társai, azonnal balra. amúgy nagyon durván sok az alkoholista
1 voks a tinderre. 3 éve találkoztam a jelenlegi párommal ott, és azóta is együtt vagyunk, építjük a közös jövőnket.
Szűk ismerősi körömben 4 házaspár van, akik szintén társkeresőn ismerkedtek meg. Türelem kell, mert nem lesz 2 perc. De szerintem megérte 😄 N36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!