Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb netes társkereső szerintetek?
Figyelt kérdés
2021. szept. 26. 15:36
11/17 anonim válasza:
Ertem, hogy a noknek jo az osszes app, ahol max valogatni kell, de nekik a sima facebook is, ahol random pasasok jelolik be uton-utfelen.
12/17 Blenderman válasza:
Talán a Randik.hu a legkorrektebb abból a szempontból, hogy nem feltétlenül csak előfizetve lehet ott ismerkedni/kommunikálni, és nem nagyon találtam ott kamuprofilokat se. Nekem ott válaszolnak a legtöbben, találkozóm is volt már onnan. Hátránya viszont, hogy nagyon gyér a felhozatal, több nap eltelik, mire regisztrál egy új nő az oldalra (legalábbis 35-45 közötti korosztályban, Budapest vonzáskörzetében).
13/17 Blenderman válasza:
12-es vagyok, még annyit hozzátennék, hogy ettől függetlenül komoly kapcsolatot még a Randik.hu-n sem találok, már több, mint 2 éve, úgyhogy nem olyan egyszerű ez a netes ismerkedés sem. A legtöbb oldal csak a lehúzásról szól. Az algoritmusokról sem tudni, hogy mit kavarnak a háttérben, hogy az esetleges párjelöltek elkerüljék egymást (ezt csak én feltételezem, de ha egy oldalt a pénz mozgat, akkor ugye simán elképzelhető).
14/17 anonim válasza:
Nekem az egyetlen komoly kapcsolatra hasonlito elmenyem a paratlanon volt....10 eve...
15/17 anonim válasza:
a randivonal a legnagyobb én ott voltam fent de nagyon gyér lett, nem hajlandóak előfizetni a nők és az oldal elég szemét módon működik, nem írhatnak vissza csak előfizetők...
Szóval küldtem ezer számra a sablon leveleket nem jött semmi vagy alig.
16/17 Optipolar válasza:
Mindegyik selejt, tele lelkibeteg emberekkel, vagy olyanokkal, akik csak unatkoznak és ott töltik el a szabadidejüket azzal, hogy másokat hülyítenek.
17/17 anonim válasza:
Sajnos 16-os optipolarnak igaza van. Esélytelen az összes, a komolytalan emberek elrontják mindenkinek ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!