Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szomorúak vagytok ti is akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szomorúak vagytok ti is akkor ha hónapokig, évekig egyedül vagytok?

Figyelt kérdés
főleg a fiatalabb korosztály érdekelne
2022. okt. 30. 15:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igen:(
2022. okt. 30. 22:08
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem, nem akarok párkapcsolatot, így érzem jól magam.
2022. okt. 31. 06:26
 13/16 anonim ***** válasza:

Sosem volt barátnőm.

Néha áldásnak, néha átoknak érzem.

Alapvetően imádok független lenni. Egyedül élek, eltartom magam. Senki sem szól(hat) bele abba sem, ha mondjuk én hirtelen holnap valami hülyeséget akarnék venni másfél millió forintért. És ahhoz sincs senkinek semmi köze, ha napokig kerülöm a mosatlant.

Néha viszont hiányzik egy társ, mostanában egyre gyakrabban. Az érzéssel mit tenni nem tudok, próbáltam párt keresni mindenféle módon, de elbuktam. Evvan.

22F

2022. nov. 1. 23:07
 14/16 anonim ***** válasza:

13

22 vagy, az semmi. Sokan szüzek még akkor. Majd 35 évesen hitelesebb a sirámod

2022. nov. 25. 13:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem, nem vagyok kapcsolatfüggő. Elfoglalom magam értelmes dolgokkal, dolgozom, tanulok, önfejlesztek. Kihasználom az egyedüllétet olyan tevékenységekre, amikre egy kapcsolatban nem jutna ennyi időm, energiám.
2022. nov. 29. 19:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen, de cserébe folyamatosan csináltam valamit. Munka , buli keverékbe folytottam a szomorúságom. :)
2022. nov. 29. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!