Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
#20: Hát, mivel egyoldalúan kihegyezted, így igen... :D Ha feltűnt volna, akkor leírtam, hogy szerencsétlenkednek. Régebbi hozzászólásban meg azt is írtam, hogy nem értek velük egyet és ostobaságot szövegelnek.
Szóval, igen, veletek ellentétben van, aki nem csőlátású, hanem látja mindkét fél hibáját. És van bőven.
Ketten vagyunk ugyanazzal a pipával✋🏼
Amúgy ismerjük egymást, hogy tudod minden gondolatom? Nem hiszem:D
Látom nagyon tetszik ez a szó, most tanultad?
Milyen lényegnek kellett volna atjönnie? A kérdéshez linkelt cikket megnyitva, el nem tudom képzelni, hogy valaki komolyan megkérdőjelezi ki a hibás. Egyáltalán kik közül? A női nem egésze hibás mert nem fekszik le akárkivel? A kérdést sem értem, nem hogy te mit akarsz mondani.
Engem 8 hónapig hülyített egy pasi. Megalázott, kihasznált testileg-lelkileg. Depressziós vagyok miatta, a szívem szó szerint ketté akar szakadni. Akkor most én is nyírjalak ki téged meg meg még jó pár ártatlan embert, mert nekem sikerült egy f@#szal találkozom? Meg ez lenne az a híres női boldogság? Bízol, szeretsz, aztán eldobnak mint a szemetet?
Férfiak és nők egyformán átélik a bántást, megalázást, kihasználást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!