Édesanyám 9 éve, 54 évesen halt meg mellrákban. Én 32 éves vagyok, és meg vagyok róla győződve, hogy örököltem az emlődaganatért felelős hibás gént. Hogyan éljem túl az esetleges hibás génemet?
Szia!
Itt tényleg az a legnagyobb gond, hogy "bebeszéled" magadnak a problémát, és gyakorlailag "elvárod", hogy megjelenjen. Számítasz/készülsz rá, egyfolytában magadat vizsgálod - az agy pedig számítógépként működik, és a gyakran ismételt gondolatokat teljesíti.
Akár félelem, akár öröm érzése tapad egy gondolathoz, mindenképpen intenzív érzésről van szó, és ezek gyorsabban teljesülnek, mint azok a gondolatok, amelyekhez közömbös érzések kapcsolódnak.
De ne aggódj, mert semmi sincs veszve! :)
A tested egészséges akar lenni!
Javaslom, nézd meg ezt az oldalt: [link] , és programozz magadnak vizet! Írd egy papírlapra pl. ezt: "Egészségesek a melleim, köszönöm!" Vagy ezt: "Elmúlik a félelmem, a testem egészséges. Köszönöm!". Tedd rá a vizet a papírra, és hagyd ott pár órát, hogy rögzíthesse az információt, majd utána idd
meg!
Emellett javaslom még az agykontroll nevű módszert is, és pozitív gondolatok/mondatok ismételgetését.
Például:
TUDOM, hogy egészséges a testem, és az is marad.
Felhőtlenül boldog vagyok, TUDOM, hogy minden rendben van a testemben.
Testileg, lelkileg és szellemileg is egészséges vagyok és szabad.
Hirtelenjében ennyi jutott eszembe.
Szerintem tudsz te segíteni magadon, ne menj még pszichológushoz, csak ha végképp nem boldogulsz!
Sok sikert! :)
Szia!
Próbálj meg egészségesen élni. Fontosnak tartom a méregtelenítést, és az immunrendszer erősítését. Valamint a nyirokrendszer méregtelenítését. Erre ma már magyon jó gyógynövény termékek vannak. Szívesen megírom privát e-mailban, hogy én melyiket használom.
Mellesleg ma már a környezeti hatások miatt sajnos mindenki veszlyeztetett egy kicsit, én is ezért próbálom tisztítani a szervezetem.
Hallottam már a vízprogramozásról, érdekesnek hangzik!
Utolsó hozzászóló, köszönöm, várom az emiledet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!