Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen az eletetek nő nelkul?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az eletetek nő nelkul?

Figyelt kérdés

A kerdesem azokhoz szolna, akiknek nincs baratnojuk vagy esetleg azt is tudjak, hogy sajnos nem rendelkeznek olyan parameterekkel (jokepuseg, jo egzisztencia stb..), hogy legyen.

Szamotokra konnyu volt elfogadni ezt a helyzetet? Illetve ennek szamotokra van elonye?

23/F

2022. okt. 29. 18:15
1 2 3 4
 21/31 Noren1989 ***** válasza:

Hajnal 4kor nem lehet tőlük aludni 😂

Exem meg tőlem nem tudott.

Beütött a karma 🤫

2022. okt. 29. 20:58
 22/31 anonim ***** válasza:

20 éves korom óta kapcsolatban éltem. Tavaly elváltam, az óta nem voltam nővel. Az a helyzet, hogy már elmúltam 40, annyira nem hajtanak a hormonok, mint 20 éve. Próbáltam egy ideig élőben ismerkedni, de rájöttem, hogy ennyi idősen ez nagyon lutri, nem éri meg a fáradságot. Volt, hogy elkezdtünk beszélgetni egy nálam jóval fiatalabb pincérnővel, és már nem is volt kedvem próbálkozni, csak simán beszélgettünk.

Az életem se rendeződött úgy, ahogy terveztem, nem is férne bele most egy klasszikus párkapcsolat. Ha találnék jelentkezőt, esetleg kezelgetnék egy korombeli, vagy kicsit idősebb egyedülálló nőt egy nem ott alvós laza kapcsolatban, de már én se vagyok egy sárm-ász így 40 felett, meg nincs is az ismeretségi körömben ilyen nő. Találtam magamnak új hobbit pár éve, az sok időt elvisz, van egy nagy kert is, azzal is folyamat van munka, így nem sokat kattogok a nőhiány miatt.

Fenn vagyok pár társkeresőn, nézegetem a nőket, de egyelőre semmi komoly nem volt és nem is szeretnék, amíg nem raktam nagyjából egyenesbe az életem.

2022. okt. 29. 21:09
 23/31 anonim ***** válasza:
Nem könnyű elfogadni, főleg úgy hogy az exemnek azóta mióta szétmentünk (1,75 éve) már 2 barátja is volt én meg nem jutok sehova egyik nővel sem.. Tudom irigység meg ne foglalkozzak vele de akor is felcseszi az agyamat ,hogy ő is és mindenki körülöttem simán kapcsolatba tud kerülni én meg vért izzadok egy randiért is..
2022. okt. 29. 21:51
 24/31 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a kisugárzásodnak kellene megváltoznia kedves 23-as válaszoló.

Én most közeledek az 50.-dik évemhez és egészen másképp állnak hozzám a férfiak - kifejezetten ragadnak rám valamiért. Fiatalon vajon miért kerültek?

Sokkal magabiztosabb vagyok. Egy férfi ismerősöm azért nem tudja visszahódítani a volt feleségét, mert olyan önbizalomhiánya van, hogy messziről ordít róla - szó szerint.

Ezt meg is mondtam neki és ezen elgondolkozott. Jeleztem neki, hogy az ötven körüli nők (a volt feleség egyidős velem születési évszámot illetően,) nem igazán díjazzák a bizonytalanságot.

2022. okt. 29. 22:21
 25/31 anonim ***** válasza:
Magabiztos vagyok , annyi a problémám hogy intro és nem fényezem magamat màsodpercenként. Én a tettek embere vagyok nem a szavaké. #23 voltam . Nyilvàn van valami ami miatt nem kellek senkinek. Önfejlesztésbe kezdtem majd meglátjuk mi sül ki belőle
2022. okt. 29. 22:26
 26/31 anonim ***** válasza:
Nyugodtabb, pénzügyileg jobban állok, hobbimra több időt szentelhetek. Jól érzem magam. Nem olyan stresszes az életem mint párkapcsolatban.
2022. okt. 29. 22:46
 27/31 anonim ***** válasza:
Nagyon remek. Sok dolgom van, nem hiányzik az érzelmi vonal belőle.
2022. okt. 30. 07:49
 28/31 anonim ***** válasza:

" jo egzisztencia "

Na, itt a lényeg. Jelen pillanatban a túlélésért küzdök, nincs időm nőkre. Nem csak ronda vagyok hanem csóró is.

2022. okt. 30. 14:28
 29/31 anonim ***** válasza:
Nem létfontosságú a kapcsolat de a koegyensúlyozottsàg / jólét szempontjàból viszont szükség van rà..
2022. okt. 30. 14:37
 30/31 anonim ***** válasza:
A joletem nagyobb no nelkul
2022. okt. 30. 15:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!