Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen az eletetek nő nelkul?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az eletetek nő nelkul?

Figyelt kérdés

A kerdesem azokhoz szolna, akiknek nincs baratnojuk vagy esetleg azt is tudjak, hogy sajnos nem rendelkeznek olyan parameterekkel (jokepuseg, jo egzisztencia stb..), hogy legyen.

Szamotokra konnyu volt elfogadni ezt a helyzetet? Illetve ennek szamotokra van elonye?

23/F

2022. okt. 29. 18:15
1 2 3 4
 1/31 Noren1989 ***** válasza:
69%

Noshàt...jó is, rossz is.

Nem kell alkalmazkodnom senkihez, ellenben szeretetet, törődést sem vàrhatok senkitől.

Bemacskàztam, 3vàr itthon minden àldott napon.

Néha próbàlok szimpatizàlni nőkkel, de akkor eszembe jut, h rendkívül magamnak való vagyok.

2022. okt. 29. 18:17
 2/31 anonim ***** válasza:
82%

hosszú ideig nem volt senkim, néha éppen alakulgatott valami, de azok is rövid ideig tartottak, szóval elfogadtam, de azt hiszem most megtaláltam akit régóta kerestem, szóval 23 évesen még semmi sincs veszve :)

25/F

2022. okt. 29. 18:19
 3/31 A kérdező kommentje:

Sajnalom :( . De legalabb igy jol erzed magad..

En sajnos annyi elutasitast kaptam a holgyektol, hogy kialakult bennem egyfajta dac es duh a noi nem irant, ami miatt mar csak buszkesegbol sem tudok veluk ismerkedni

2022. okt. 29. 18:19
 4/31 A kérdező kommentje:

2: koszonom a pozitiv visszacsatolast.

Azt megkerdezhetem, hogy hogyan talaltad meg az igazit?

2022. okt. 29. 18:20
 5/31 Noren1989 ***** válasza:

#3, nem érzem jól magam, de ez van. Nem mindenkinek való ez.

Olyan, mint a vadàszpilótasàg.

2022. okt. 29. 18:24
 6/31 anonim ***** válasza:
82%
#4 feldobta a facebook, mint javasolt ismerős, látásból ismertük egymást, mert anno egy suliba jártunk, én pedig kaptam az alkalmon, és írtam neki, próba szerencse alapon :)
2022. okt. 29. 18:24
 7/31 anonim ***** válasza:
40%

Így 30 felett már megszoktam a nőtlenséget. A huszas éveim elején zavart nagyon. Szépen lassan elfogadtam a dolgot.

Verem a farkam és letojom a nőket, ennyi.

2022. okt. 29. 18:27
 8/31 anonim ***** válasza:
96%
#7 ahhoz képest mégis napi szinten megy itt a panaszkodás, hogy téged nem szeretnek a nők, és te is szeretnél valakit, de persze csak topmodell alkatot :D
2022. okt. 29. 18:30
 9/31 anonim ***** válasza:
66%

Egyetlen elutasításon se lennel túl kérdező, ha a saját tipusodnál probalkoztál volna be.

Ha a boltban 800 ezer Ft egy laptop ami tetszik akkor csak olyan veszi meg aki rendelkezik a pénzel. Ha neked csak 409 ezred van rá, úgy olyat kell keresned amit meg tudsz venni!

2022. okt. 29. 18:30
 10/31 Noren1989 ***** válasza:
78%
#9, ez sajnos még mindig hót f@szsàg. Az életben létezik alku, kompenzàció, nem úgy, mint a boltokban.
2022. okt. 29. 18:33
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!