Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti szerettek libegőzni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti szerettek libegőzni? Jó közös időtöltés számotokra?

Figyelt kérdés

2022. okt. 28. 23:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Imádom, de már nagyon régen voltam🙁
2022. okt. 28. 23:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretek! Ilyenkor pedig különösen gyönyörű a táj. :)
2022. okt. 28. 23:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én félek. :(
2022. okt. 29. 00:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az túlzás, hogy szeretek, mert életemben kétszer voltam és akkor is úgy rémlik, hogy elég gyorsan leértünk, de egyébként hangulatosnak tartom. Az ősz a kedvenc évszakom, szeretek ilyenkor sétálgatni a természetben. 😊
2022. okt. 29. 00:31
 5/10 anonim ***** válasza:
68%

Az ilyen kérdésektől amúgy mit vártok? Hogy rátok ír egy lány, hogy "Lécci, lécci vigyél el!"?

Amelyik szeret libegőzni megoldja a barátjával, ha pedig neked van egy barátnőd, akkor talán tőle kéne megkérdezned.

2022. okt. 29. 02:44
 6/10 A kérdező kommentje:

Neked ez miért fáj? Ha nem tetszik egy kérdést, akkor ne foglalkozz vele.

Ha az utcán nem tetszik egy ember arca, akkor utánafutsz és leoltod?

2022. okt. 29. 10:56
 7/10 anonim ***** válasza:
28%
Nem engem kérdeztél, de ha fszságot kérdez, igen.
2022. okt. 29. 13:57
 8/10 anonim ***** válasza:
28%

#6: Nem fáj, de ha már feldobtál egy publikus kérdést, akkor arra válaszolok és ne te mondd meg, hogy mit csináljak. Nincs életem, úgyhogy van bőven időm válaszolni és munkaidőben is fizetik azt, ha Gyakori Kérdéseket olvasok. Jobban szeretem, mint a Facebookot.

Sunyi módon amúgy jelentgetni is lehetne és akkor nem látnád, csak eltűnne a kérdésed, de az nem szokásom, úgy vagyok vele, hogy elfér meg attól, hogy valamit törlünk, a gondolat még megszületett a kérdező fejében, ha ott hagyjuk legalább reálisabb képet kapunk a társadalom mentális állapotáról.

Ha pedig valaki igazán labilis és veszélyes, azt sokkal jobban eldurrantja a tiltás és a végén még dühében a villamos alá rúg egy idős nénit ( [link] ).

2022. okt. 29. 14:07
 9/10 anonim ***** válasza:
#8 azért a blikk már jócskán a mentális posvány alja.
2022. okt. 30. 13:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem is ott olvastam, tele volt vele a média egy időben. Attól még a hír igaz és ezt dobta ki először a Google.
2022. okt. 30. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!