Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek miért olyan bonyolult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért olyan bonyolultak az érzelmei, miért olyan nehéz olyan nőt találni aki időt töltene velem?

Figyelt kérdés
Párkapcsolatot szeretnék. Harmincas éveim elején járó férfi vagyok.

2020. máj. 18. 15:25
 1/5 anonim ***** válasza:
16%
Nem bonyolult, mindig az ellenkezőjét kell érteni annak amit mond. Tehát ha ő egy hűséges férfit szeretne akkor lófszt, játszadozz vele és dobd el. Ezt érdemlik amőgy is.
2020. máj. 18. 16:12
 2/5 anonim ***** válasza:
73%
Abban mi bonyolult, hogy nem kellesz nekik?
2020. máj. 18. 18:04
 3/5 anonim ***** válasza:
41%
nembonyolult. nagyfarok pénz hatalom,
2020. máj. 18. 18:09
 4/5 anonim ***** válasza:
36%

Ez nézőpont kérdése. Párom szerint bonyolult vagyok, szerintem tök egyszerű és logikus. Amúgy nem hiszem, hogy ez a "bonyolult érzéseinken"múlik.

Legyél kedves és laza, de ha úgy van lehessen komolyan is beszélni veled. Ennyi. Nem kell luxus kocsi stb, időnként egy kis virág vagy pici plüss, annak is örülünk.

Plusz tanács: szeretem ha valamilyen témában tudok tanulni a pasitól. Barátnőimből kiindulva ezzel nem vagyok egyedül.

2020. máj. 18. 20:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Mit értesz azon, hogy bonyolultak a érzelmeik?

Kicsit megfoghatatlan a kérdésed, nem fejtenéd ki?

2020. máj. 18. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!