Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért raknak fel más képet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért raknak fel más képet a férfiak magukról tarskereso oldalon, mint ahogyan kineznek?

Figyelt kérdés

Régóta fent vagyok Tinderen és más platformon is, és az a megfigyelésem, hogy a férfiak teljesen más képeket raknak fel magukról, mint ahogyan kineznek személyesen..

Kb 10 randin voltam eddig, amiből nagyon kevés volt olyan, hogy úgy nézett ki, mint a képeken.

Mondok példákat, hogy mit csinálnak a ferfiak:

A kopaszok baseball sapkában, vagy félig levágott homlokkal, vagy téli képen sapkában fotozkodnak.

A kancsalok messziről, vagy napszemüvegben fotozkodnak.

Akinek előben rohadt a foga, annak képen szép.

A dagadtak ugyanúgy, mint a férfiak állítása szerint a nők is, arcrol töltenek fel képet, valamint úgy van megvagva, hogy ne látszódjon..

Arról nem is beszélve, hogy képeken jól néz ki, személyesen meg fel sem ismerem, csak éppen nem a pozitív értelemben.

És rengeteg ilyen volt.. Volt olyan, hogy valaki az a csont sovány volt személyesen, míg online olyan képeket töltött fel, amiben nem latszott..

Ennek mi értelme a férfiaknál? Nem lenne jobb, ha olyan képet raknanak fel, ahogy kineznek?

Miert csináljak ezt a férfiak?

2022. okt. 25. 20:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ!

Gondolkodtam azon, amit írtatok, hogy talán úgy vannak vele, hogy a belső értékek megismerése után úgy gondolják, hogy a külsőt tudják ezzel kompenzálni, de nekem őszintén megmondva az ilyen mindig hatalmas csalódást okozott, és nem tudtam erre gondolni..

Írtatok többen, hogy a nők filterezik magukat meg ilyenek. Ebben van igazság, mert amiket példának is írtam, azok inkább teljesen beállított képek a férfiak részéről, például a kopaszsag eltuntetese. De volt olyan is, akinek személyesen görbe orra volt, púpos, nagy, és elmondása szerint eltort neki pár éve.. Na de olyan képeket rakott fel magáról, olyan szögben, hogy ez egyáltalán nem látszott.. (mondjuk az arca is sokkal jobban nézett ki képeken, szóval nem maga az orra volt a gond)

Azon is gondolkodtam, hogy így legalább úgy érzik, hogy van esélyük, akár egy randira. De ennek mi értelme lenne? Jobb az nekik, ha a találkozó után elmondom nekik, hogy nem akarok semmit, és akkor még meg is kérdezik, hogy miért? Akkor, ha megmondom, hogy nem is úgy néznek ki, mint a képeken, még egyenesen sertésnek veszik...

Azért is esik ez nekem rosszul, mert én szép nő vagyok (mindenki elmondása szerint is), és inkább képeken nézek ki rosszabbul, mint személyesen,csak ahol élek nincs nagyon lehetőség ismerkedni, így ezért próbáltam ezt ki.

2022. okt. 26. 21:55
 12/17 anonim ***** válasza:
8%
És mi van ha te szép nő vagy? Te is ezt a kasztrendszeresdit nyomod? Idővel zárul az olló szépség terén, jobb ha tudod. Egyetemi évfolyamon 200 férfit sorba tudsz tenni dögösség alapon holtverseny nélkül, de ha bemész az elfekvőbe úgy leszel vele hogy mind a 20 hapsi ugyanolyan kaliberű tök öreg fószer
2022. okt. 27. 08:57
 13/17 anonim ***** válasza:
76%
12-es, irreleváns a válaszod, csak hőzöngő vagy. Hőzöngj máshol.
2022. okt. 27. 09:11
 14/17 anonim ***** válasza:
23%
13 te meg udvarolj máshol az ilyen kéretlen pártfogósdival
2022. okt. 27. 09:20
 15/17 anonim ***** válasza:
88%
Nő vagyok én is, de köszi :)
2022. okt. 27. 09:21
 16/17 anonim ***** válasza:
46%
Amiért a kövér csajok is csak az arcukat teszik fel.
2022. okt. 31. 13:40
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki a legelőnyösebb oldalát mutatja kívülről, mióta világ a világ. Az internet előtt mi rendes előhívott fényképet küldtünk egymásnak, de el kell, hogy mondjam, azok is retusálva voltak néha nem is kicsit a fényképész által.

Ha ez ennyire zavar, érdemes randi előtt videochatelni, akkor nem lesz kellemetlen a találka. :)

2022. okt. 31. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!