Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőkön mért nem adnak meg az emberek tag-eket és leírást magukról?
Imádom ezt az ótvar proli felfogást, hogy egy 10 soros bemutatkozás után nem lenne már miről beszélni (ezen a ponton javaslom, hogy soha a qrva életben nem lesz társad, ha spórolsz a szóval, nehogy elfogyjon a téma...) meg hogy egy ismerkedős app nem való normális beszélgetésekre, csak dögunalmas, okádék small talkokra.
Az ilyen hülyék miatt keresgéltem én is annyit. Mint látod az előző két válaszolót, az emberek ezért nem adnak meg rendes leírást. Mert lusták, hülyék és igénytelenek, de valaki majd beszéltesse meg szórakoztassa őket, meg válaszoljon a trágya sablonkérdéseikre ezredszer is...
Nekem volt rendes leírásom, nem spóroltam a szöveggel. És szerencsére a sok ócska szar mellett akadtak olyanok, akik nagyon jól felhasználták az ott elhintett morzsákat és úgy kezdődött a beszélgetés, hogy volt kapásból 2-3 témánk, amiből utána csak több lett. Majd több oldal dumálás után a randin is ugyanúgy tudtunk a végtelenségig beszélni és kapaszkodjatok meg, sokkal jobb volt mint azt nyávogni egymásnak, hogy mi a hobbink és mi a szakmánk, mert azt már tudtuk előre és tudtunk róla gondolkodni, újat mondani vagy kérdezni, közös pontokat keresni.
#4 jó, nyilván ha te életed során összesen 10 sort írtál a phaszbookra, akkor nem rád vonatkozik az amit írtam. ;)
Egyszer egy játékoldalon megismertem egy lányt, akinek a neve alapján kikutattam a blogját, amit kb egy nappn belül ledaráltam. Hát nem mondom hogy jó ötlet volt. :) Szerintem személyes találkozás előtt nem kell megtudni a másikról túl sokat. Kell az összhatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!