Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Így fiatalabbnak tűnnék a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így fiatalabbnak tűnnék a nők szemébe?

Figyelt kérdés

Ha 18 éves csajokra bukok, hogy tudnák közelebb kerülni hozzájuk? Pl ha ki adnám magam fiatalabb csávónak a koromnál? (41 éves vagyok)

És ilyen fiatalosan kommunikálnák velük?

"Kipisztolom hogy leoffoltál,

A youtube csatimon is jól beszóltál,

De leoltalak én is majd a twitchen

Gyere gyere bébi, legyél a bitchem!"

2022. okt. 25. 18:58
 1/8 anonim ***** válasza:
84%

Balfa-mél egy 41 éves visszamaradott tinikre kiéhezett fószer?!

Mindenki dugja el a gyerekét!!!!

2022. okt. 25. 19:03
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
(26 vagyok)
2022. okt. 25. 19:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Szánalom
2022. okt. 25. 19:47
 4/8 anonim ***** válasza:
1. válaszoló vagyok, én írtam hogy 26 vagyok!
2022. okt. 25. 19:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Annyival fiatalabbnak nem fogod tudni magad kiadni, hacsak nem plasztikázod magad, hogy ennyi idősen hihető legyen és olyan korúnak nézz ki, ami egy átlag 18 éves lánynak elfogadható. A versike meg irtó szánalmas, nem így beszél egy mai tini - ez az, amit a vén trotlik képzelnek róluk :D.
2022. okt. 25. 20:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Remélem, egyértelmű volt, hogy én meg a kérdezőre értettem 😆

3-as voltam.

2022. okt. 25. 20:37
 7/8 anonim ***** válasza:
41 évesen 40 alá nem fogsz tudni menni. Ki adhatod magadat akármennyinek! Még egy 33-35 éves nő is öregnek tart egy 40 pluszost, nem hogy egy épp 18 éves kislány.
2022. okt. 25. 23:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Érettebb férfi vagyok és volt már több fiatal lány barátnőm a 18-22 korosztályban. Kedves kérdező, ahogy ezt így leírtad, úgy azt hiszem biztos nem fog sikerülni befűzni egyet sem, és azt sem fogják komálni, ha fiatalabbnak adod ki magad 😁

Általában ezek a lányok mind fantáziálás szintjén elgondolkoznak egy idősebb partneren, de többségük végül inkább mégis a saját korosztályában ismerkedik. Ha némelyik mégis az idősebbekre bukna, akkor annak oka van és pont nem az érdekli őket, hogy 6 évvel fiatalabbnak fogod hazudni magad, az meg pláne taszító lesz nekik, hogy vágod mi az a snapchat, mert pont azért keresnek idősebb férfit, hogy ne ezt kelljen hallgatniuk mint a béna kortársaiktól.

Nagyon alap, hogy ne egy kapuzárásos lepukkant középkorú kiégett palinak nézz ki aki a friss husira gerjed egy elbaltázott válás után, hanem olyan érett férfinek, akiből árad a fiatalos energia és egyben a komolyság. Aki sportos, jófej, vicces, laza, de tud olyat mutatni amit a kortársaik nem. De ha fogyinak meg gyereknek nézel egy 18 éves lányt, akkor ahogy írtad, az nekik offos lesz, igazi boomer leszel a szemükben ezzel a versikével. Ha érdekel írj rám , max adok pár tippet és meglátod mennyi hasznát tudod venni.

2022. okt. 25. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!