Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért trend egyre inkább,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért trend egyre inkább, hogy a nők sokkal fiatalabb pasit akarnak?

Figyelt kérdés
30-40-es nők szabályosan vadásznak a náluk 10-15 évvel fiatalabb gyerekekre.
2022. okt. 8. 16:40
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
67%
Nem nagyon gondoltad át, amit írtál. Ha egy 30 éves nő egy 15 éves kamaszfiúra "vadászik", akkor igencsak pedofil. Inkább 5-10 év lesz,de a 39-as nők nem hiszem, hogy 20-21 éves fiúkkal járnának... 😑
2022. okt. 8. 16:46
 2/23 anonim ***** válasza:
0%
*30-as
2022. okt. 8. 16:47
 3/23 anonim ***** válasza:
84%
Stabil erekció, rugalmas izületek.
2022. okt. 8. 16:47
 4/23 anonim ***** válasza:
69%
3-ast osztom.
2022. okt. 8. 16:56
 5/23 anonim ***** válasza:
92%
Amiért a 20-as srácok meg "milf"-et akarnak maguknak. Kereslet-kínálat találkozik.
2022. okt. 8. 16:58
 6/23 anonim ***** válasza:
94%

Nalam multkor betalalt egy szorakozohelyen egy 46 eves no (25 voltam). Amikor megtudta a koromat, akkor felre vonult, de vegul is jo partynak tuntem, mert aztan megkeresett ujra.

Gondolom nem mondok ujat azzal, hogy egy 20-on eves sportos srac sokkal jobb formaban van egy 30-40-es atlag ferfinel. De ne hidd azt se, hogy barmi komolyat akarnal azok a nok.

2022. okt. 8. 17:02
 7/23 anonim ***** válasza:
84%
Keményebb a farkuk meg több menetet is bírnak. Meg szebb, feszesebb a testük.
2022. okt. 8. 17:04
 8/23 anonim ***** válasza:
88%

Attól függ ki mit akar.

Kereslet-kínálat találkozik, ahogy előttem már írták.

Ha a nő csak szexet akar, akkor arra talál fiatalabbat is. Egy 40-es nő szexre nyilván nem egy korban hozzáillő 45-50 éves férfit fog választani.

A férfinak meg jó, mert nem kell udvarolni, esetleg felesleges köröket futni. Egy 40-es nő tudja hogy mit akar.

Amúgy úgy csinálsz, mintha ez a nők hibája lenne. Pedig inkább a férfiak kezdeményeznek. Nálam is bepróbálkozott egy 23 éves fiú, ha nem lennék kapcsolatban egy percig sem haboztam volna. Bár bennem is felmerült a kérdés, hogy miért egy 40-es nőt akar? Hát valószínűleg azért, mert engem már nem kell feleségül venni, ha egy jót szexelni akar.

2022. okt. 8. 17:10
 9/23 anonim ***** válasza:
0%

Semmi újdonság nincs benne, várható volt, hogy ha ilyen világot teremtünk, akkor ez is be fog következni Nyugat-Európa után Kelet-Európában is.

A nők nem kaphatnak meg mindent, amit akarnak. Egy jól karbantartott idősebb nő - bármennyire is szeretnek itt tömegek kérkedni az egyéni teljesítményükkel és a saját erejükkel - aktuális partnerének és múltbéli partnereinek nem kis szerepe van azokban a sikerekben, amiket ő elért.

A siker-sztori működik, de a szex már nem működik együtt vagy nem is működött igazán, de egyetem, zh-k meg mellette munka és karrierépítés mellett nem is nagyon volt ideje rá, így viszont, hogy mérföldköveket ért el az életében, ugyanakkor egyre jobban érzi magán a kort, újra nőies nőnek akarja érezni magát.

Ugyanaz a feeling, mint régen a férfiaknál, amikor családapaként kellett funkcionálniuk és emiatt ha nem születtek gazdagnak, kimaradt a Cassanova korszak.

Csak biológia bácsi megint közbeszól, mert míg egy férfinél logikus is, hogy a fiatal nő méhe még fiatalabb és ha az apa meg is hal, anyára nagyobb szüksége van a gyereknek, addig a nőnél pusztán esztétikai okok játszanak közre, hogy a fiatal srác teste szebb, kívánatosabb.

De ez a férfi FIATAL, tehát nem rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amik alkalmassá tennék hosszútávú kapcsolatra. Maximum hosszútávú szexpartnernek.

És a kutya, cica meg vibri mellett mi olyan meglepő abban, hogy ez is divattá vált? Hogy ezáltal találják meg ezek a nők a win-win szituációt, mert nekik már a pénz nem akkora érték, hogy a srácot ne hívják meg egy étterembe meg ilyen apróságokra. Az infrastruktúra (csaj lakása, csaj kocsija) meg elsüllyedt költség, ha egyedül meg se fogyaszt kevesebb benzint, ha egyedül fekszik a franciaágyban sem lesz sokkal kevesebb a rezsi, stb.

Tehát szerez maga mellé egy kiegészítőt, egy szextárgyat, amely pozícióra a kanos srác örömmel jelentkezik, mert ő sem akar többet. Egyenesen fellélegzik, hogy ez a nő nem telepszik rá, nem számoltatja el, nem hisztizik, mint a kortársai. Esetleg még a szexben is jobb.

Ennek az egész dolognak az X és Y generációk meg a Z egyik fele lett a vesztese. Mert mi voltunk az átmeneti időszak, akiket még 1-2 év korkülönbségért is visszautasítottak, mire viszont elértük a 30-at már a fiatalabb lányok utasítottak el és inkább jöttek össze 1-2 évvel fiatalabb srácokkal, a korosztályunkban van a legtöbb femináci, aki szintén nem tudott mit kezdeni a hirtelen változással, az idősebb nők meg a még akkori értékrend miatt lelakottak lettek mert a pocakos Béla is ugyanolyan igénytelen, fingós, böfögős tróger.

A mostani 30-as nők közül sokkal többen még 40 évesen is nagyon jól fognak kinézni, míg a mi korosztályunkban már 30 évesen "mamásodnak".

2022. okt. 8. 17:20
 10/23 anonim ***** válasza:
19%
Sztem 20 éves még épp éretlen, 21-22 a határ nálam, de persze az érettség a személyiségtől is függ. 21-nél fiatalabb szóba se jöhet, mégis minek? Mi a túrót csinál egy 30-as nő egy 15 éves pattanásos kamasz fiúval? :D Egyébként is még csak gyerek lélekben, minimum 18 éves korig, van aki afelett is ugye, hiába nem úgy néz ki. Szegény gyerek személyiségfejlődését pedig normális ember nem akarja tönkre vágni. Tudom tudom, a pasim imádják a kiscsajokat, de hát a nők nagyobb része nem pedofil a pasikkal ellentétben.
2022. okt. 8. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!