Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi társkeresési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi társkeresési problémákkal küzd miért mindig őt teszik ezért felelőssé?

Figyelt kérdés

Olyan nincs, hogy a nőknek egyáltalán nincs felelősségük, mivel ő is adhatott volna esélyt és lehet most boldogan élnének. Dehát nem adott esélyt, elutasító volt, és finnyáskodott, emiatt a férfi beszél a társkeresési problémáiról és őt hibáztatják, bezzeg a nők ártatlanok, mint a ma született bárányok.

Nem veszik észre, hogy a társkeresés két emberen múlik nem csak egy emberen?

2022. okt. 25. 10:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
83%

Szóval a szabad párválasztás neked azt jelenti, hogy te kiválasztasz egy nőt, és az köteles rád igent mondani? :D

Ha a második NEM-ből sem értenél, és akár egy mondat erejéig mernéd élőben mondani az itt leírt faxságaidat, én még beléd is könyökölnék.

2022. okt. 25. 13:29
 22/26 anonim ***** válasza:
80%

#9: "A férfiaknál a különbség hogy nagy részük számára a nőnek mindegy mennyi pénze van, csak üssön meg külsőre egy minimumot."

És akkor, hatalmas megtiszteltetés gyanánt bekerülhetnek az "egy patront megér" elnevezésű kategóriába. Így értetted, ugye?

2022. okt. 25. 13:41
 23/26 anonim ***** válasza:
11%
Facebook társkeresőn két hétig ismerkedtem a csajjal, telószám csere is megvolt, nagyon egy hullámhosszon voltunk, végül letiltott és blokkolta a számom, mert szerettem volna találkozni. 2 hét feleslegesen elment az életemből, mert minden nap beszéltünk, személyes találkozás meg semmi. Szerintem a nők meg vannak zakkanva vagy nem tudom. Elég durva. Szóval ezentúl én is úgy leszek, hogy először találkozzunk, utána pedig meglátjuk a többit. Ez így nagy hülyeség, hogy beszélgessünk hetekig, utána meg semmi sem történik...ezek felesleges körök.
2022. okt. 25. 19:31
 24/26 anonim ***** válasza:
Mert valamire nem figyel, és emiatt van siketelensége.
2022. okt. 25. 21:07
 25/26 anonim ***** válasza:
12%
Minden ilyen kérdésnél elmarad a lényeg. Hogy most a sikertelen srác nem tudja hányas a kabát vagy a csaj jár méterekkel a föld fölött. Közelebb vagyok a 40-hez mint a 30 hoz láttam és megéltem már ezt azt. Kaptam a kosarakat bőven de nem az adott csajhoz voltam kevés hanem ahhoz az ügyeletes adoniszhoz képest aki szimultán fűzött n+1 csajt és a kiválasztottam reménykedett hogy előbb az besuvasztja majd őt is pár menetre aztán mint egy valóságshowban ő lesz a győztes versenyző a sok kány közül és megkapja főnyereményként az adoniszt. Ezek a csajok biológiai óra ketyegésekor olyan kaliberekkel álltak végül össze mint én vagy a szomszédjózsi. Az időzítés volt döntő hogy én akkor tepertem mikor még reménykedtek a szirupos filmek valóságában, a jelenlegi férjeik meg akkor amikor már felfogták a csajok hogy" ha eddig nem jött Mr.Armani akkor tán érdemes leszállni a földre."
2022. okt. 26. 00:08
 26/26 anonim ***** válasza:
64%

A szabad párválasztás nem azt jelenti, hogy kinézed a neked tetsző nőt, neki meg kötelezően el kell téged fogadnia. Akkor az számára nem lenne szabad párválasztás, nem?

A szabad párválasztás a kölcsönös szimpátiát jelenti.

Akármennyire is fáj, de ha ez neked nem jött össze, akkor te vagy a hibás.

Mindenképpen rossz helyen keresgélsz, számodra elérhetetlen nőket környékezel meg. Vagy annyira gáz a kinézeted, a viselkedésed, hogy mindenki menekül előled. A kérdésed alapján ezen nem is csodálkozom.

Amúgy gondold át fordítva. Elkezdene hajtani rád egy számodra ellenszenves nő. Te nem mondanál nemet?

2022. okt. 26. 00:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!