Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi társkeresési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi társkeresési problémákkal küzd miért mindig őt teszik ezért felelőssé?

Figyelt kérdés

Olyan nincs, hogy a nőknek egyáltalán nincs felelősségük, mivel ő is adhatott volna esélyt és lehet most boldogan élnének. Dehát nem adott esélyt, elutasító volt, és finnyáskodott, emiatt a férfi beszél a társkeresési problémáiról és őt hibáztatják, bezzeg a nők ártatlanok, mint a ma született bárányok.

Nem veszik észre, hogy a társkeresés két emberen múlik nem csak egy emberen?

2022. okt. 25. 10:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ez az egész diskurzus ott van elrontva, hogy ezek a sikertelen férfiak a társkeresőkből indulnak ki. Igen az egy húspiac, sajnálom, ott a jó kinézet számít első körben, úgyhogy aki nem átlag feletti férfi annak helló van.

Viszont a való életben simán lehet bárkinek barátnője, pl egy baráti társaságban odamész egy lányhoz, akkor nem fog elküldeni csak azért mert nem vagy kifejezetten helyes. És akkor ha tényleg vannak belső értékeid, és ezek fontosak számára, akkor előbb utóbb ki fog alakulni valami. Ha meg nincs alkalmad ilyen természetes módon ismerkedni, az megint nem a nők hibája

2022. okt. 25. 11:02
 12/26 anonim ***** válasza:
92%

Képzelj el egy nőt. Átlagos kinézet, tehát nem rusnya, sőt, elég szép.

Amúgy kedves, mosolygós, jó humorú.

De van egy olyan tulajdonsága, ami miatt abszolút kizárja magát nálad; például baromi sértődős (hiába jó humorú, a felé célzott poénokon robban) és eléggé férfigyűlölő. A férfiaknak bezzeg jobban megy, nekik nem kell ez meg az miatt felelniük, satöbbi.

Na, hiába szép meg kedves meg szép, mégse fogsz vele összejönni, mert ez nem elég, nagyobb bibi van a háttérben.

2022. okt. 25. 11:05
 13/26 anonim ***** válasza:
81%

Figyelj csak, 120 kg vagyok, 160 magas, de nagyon kedves vagyok, meg házias is! Randizol velem?

Nem?

Brühühüü! Csak a férfiak valaszthatnak! Mi nők nem?😒

Erzed a kettősmércét?

2022. okt. 25. 11:18
 14/26 anonim ***** válasza:
92%

Minden nőnek más az ízlése. Sok olyan párom volt, aki másnak nem jött be. De van egy szint, ami alá nem megyek. Ha nincs semmi vonzalom, akkor nem tudnék lefeküdni se vele.

Mi nem olyanok vagyunk mint a pasik, hogy már tök mindegy ki csak dugn.i lehessen.

2022. okt. 25. 11:19
 15/26 anonim ***** válasza:
92%
Nos, mivel a felnőtt emberek jelentős része párkapcsolatban él és/vagy volt már egy vagy több párkapcsolata az élete során (rondáknak és csóróknak is), így kimondható, hogy az emberek java részének nem okoz igazán komoly gondot a pártalálás. Vagyis nem, nem a nők (és nem a férfiak) hibája az, hogy egy egyén totálisan sikertelen.
2022. okt. 25. 11:24
 16/26 anonim ***** válasza:
91%
Azért, mert hacsak nem úgy néz ki, mint Quasimodo, valamilyen felelőssége neki is van, ha senki nem jön össze (és ez a nőkre is igaz!!!!). Csak mindenkinél más. Olyan nincs, hogy ő tökéletes, a hibája csak olyan lehet, amin ő nem tud javítani, és kollektíven a másik nem hibás azért, mert ő szingli. Amúgy meg mindenkinek joga van válogatni, és nem alanyi jogon jár senkinek a kapcsolat (arról ne is beszéljünk, hogy olyannal, amilyet szeretne, mert olyankor szokott kiderülni, hogy alkeszkispocak jellegű pasiknak csak a vékony csini nő a jó, a többieket nőszámba sem veszik). És nem kötelező "esélyt adni" bárkinek.
2022. okt. 25. 11:25
 17/26 anonim ***** válasza:
91%
Mindenki a saját sorsáért felel. Mindenki. A nő azért felelős, hogy olyan társat találjon amilyet ő szeretne, nem azért, hogy valami hozzád hasonló érzelmi nyomorék megmentője legyen.
2022. okt. 25. 11:28
 18/26 anonim ***** válasza:
93%

1-es vagyok

Szabad parvalsztas van.

Ez azt jelenti, hogy mindenki annál próbálkozik, akinél akar. Nem azt, hogy mindenkinek esélyt kell adni vagy mindenkinél próbálkozni kell.

A lehetőséged megvan rá, hogy próbálkozz akárkinél, ennyit jelent es nem azt, hogy azzal kerülsz kapcsolatba, akivel akarsz.

Bármennyire is meglepő, ez a nőknél sem így működik.

2022. okt. 25. 11:32
 19/26 anonim ***** válasza:
91%
Nekem eddig két hosszabb kapcsolatom volt, mindkettőjükkel baráti kör által találkoztam és eleinte nem is úgy ismerkedtünk mint férfi-nő hanem mint két ember. Nekem az a taszító, amikor csak azért akarnak velem lenni mert tetszem neki külsőleg, de semmit nem tud rólam. Épp ezért én nem kinézet alapján adok esélyt vagy nem, hanem egy már kialakult szimpátia által. Közös érdeklődés, témák, humor. Azért mert valaki jól néz ki számomra nem lesz feltétlen hozzám passzoló, akiről meg kiderül hogy az, nem feltétlen tetszett külsőre eleinte. De az, hogy jól éreztem magam velük “megszépítette” őket. De ugyanígy taszított már férfi aki eleinte tetszett, de számomra unalmas volt. Sokkal összetettebb téma a társkeresés és az ha valaki elutasít nem feltétlen azt jelenti, hogy nem vagy elég.
2022. okt. 25. 11:37
 20/26 anonim ***** válasza:
28%

Mert a nőkre van kereslet, a férfiakra nincs.

Ergo a férfinek kell többet nyújtania.

2022. okt. 25. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!