Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi társkeresési problémákkal küzd miért mindig őt teszik ezért felelőssé?
Olyan nincs, hogy a nőknek egyáltalán nincs felelősségük, mivel ő is adhatott volna esélyt és lehet most boldogan élnének. Dehát nem adott esélyt, elutasító volt, és finnyáskodott, emiatt a férfi beszél a társkeresési problémáiról és őt hibáztatják, bezzeg a nők ártatlanok, mint a ma született bárányok.
Nem veszik észre, hogy a társkeresés két emberen múlik nem csak egy emberen?
Szerintem ez az egész diskurzus ott van elrontva, hogy ezek a sikertelen férfiak a társkeresőkből indulnak ki. Igen az egy húspiac, sajnálom, ott a jó kinézet számít első körben, úgyhogy aki nem átlag feletti férfi annak helló van.
Viszont a való életben simán lehet bárkinek barátnője, pl egy baráti társaságban odamész egy lányhoz, akkor nem fog elküldeni csak azért mert nem vagy kifejezetten helyes. És akkor ha tényleg vannak belső értékeid, és ezek fontosak számára, akkor előbb utóbb ki fog alakulni valami. Ha meg nincs alkalmad ilyen természetes módon ismerkedni, az megint nem a nők hibája
Képzelj el egy nőt. Átlagos kinézet, tehát nem rusnya, sőt, elég szép.
Amúgy kedves, mosolygós, jó humorú.
De van egy olyan tulajdonsága, ami miatt abszolút kizárja magát nálad; például baromi sértődős (hiába jó humorú, a felé célzott poénokon robban) és eléggé férfigyűlölő. A férfiaknak bezzeg jobban megy, nekik nem kell ez meg az miatt felelniük, satöbbi.
Na, hiába szép meg kedves meg szép, mégse fogsz vele összejönni, mert ez nem elég, nagyobb bibi van a háttérben.
Figyelj csak, 120 kg vagyok, 160 magas, de nagyon kedves vagyok, meg házias is! Randizol velem?
Nem?
Brühühüü! Csak a férfiak valaszthatnak! Mi nők nem?😒
Erzed a kettősmércét?
Minden nőnek más az ízlése. Sok olyan párom volt, aki másnak nem jött be. De van egy szint, ami alá nem megyek. Ha nincs semmi vonzalom, akkor nem tudnék lefeküdni se vele.
Mi nem olyanok vagyunk mint a pasik, hogy már tök mindegy ki csak dugn.i lehessen.
1-es vagyok
Szabad parvalsztas van.
Ez azt jelenti, hogy mindenki annál próbálkozik, akinél akar. Nem azt, hogy mindenkinek esélyt kell adni vagy mindenkinél próbálkozni kell.
A lehetőséged megvan rá, hogy próbálkozz akárkinél, ennyit jelent es nem azt, hogy azzal kerülsz kapcsolatba, akivel akarsz.
Bármennyire is meglepő, ez a nőknél sem így működik.
Mert a nőkre van kereslet, a férfiakra nincs.
Ergo a férfinek kell többet nyújtania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!