Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 31 éves férfinek szüksége van minden délután pár sörre a lazításhoz munka után az mennyire kizáró ok egy nőnél?
Nőtől függ. A legtöbb nőnél kizáró ok, mert alkoholizmus. De van szintén alkesz nő, aki le fogja tojni, meg ha kinézel elég jól, van elég jó dumád vagy van elég pénzed, akkor lesz olyan önbecsülés zéró szolgalelkű nő vagy golddigger, akinek nem lesz ezzel gondja.
A cigi is olyan, hogy annak nincs vele gondja általában, aki szintén cigizik (vagy ha nemcigizőként szagvakságban szenved, vagy a fent leírt kivételek) - csak cigisből több van, mint ilyen szintű alkoholistából. Meg azért cigizőből sem mindegy, hogy olyanról beszélünk, akinek szüksége van napi 3 doboz cigire, meg aki heti 1x elszív egy szálat.
Jól keresek , de nem gold diggert keresek , ha ilyen vágyaim vannak elmegyek prostihoz, régen sokat jártam de már nem akarok pénzért nőt.
Van az a szintű gold digger aki jól játssza magát és elfogadnám de ahhoz nem elég az én fizetésem se, oda milliárdos bevétel kell éves szintén
45 doboz sör /hét az 180 doboz sör havonta, az 200 forintos sörárral számolva (tudom, van 140 forintos sör is dobozos, de átlagot nézzünk)
36ezer forint. Eliszod a fél rezsit :D
350-400 forintos sört iszok, aktuális akciótól/bolti ártól függően ez a része nem érint, a rezsi meg pláne nem érdekel, hogy mennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!