Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megcsókolt egy kollégám....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsókolt egy kollégám. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Már régebb óta ismerjük egymást. Szárnyra keltek olyan pletykák miszerint tetszem neki, de nem gondoltam hogy így lenne, mivel nem adott erre utaló jeleket. Sőt... Nem is igazán beszélgettünk ezelőtt.

A minap egy buliban egy társaságba keveredtünk. Mindketten ittasak

voltunk. " lecsapott" rám, szinte egész idő alatt együtt táncoltunk. Majd megcsókolt. Nagyon jol esett. Visszacsókoltam.

Több kolléga is látta. A buli óta most először lesz munkanap. Nem tudom hogy viselkedjek. Eléggé zavarban vagyok.

Volt valaki hasonló helyzetben? Hogyan "illik " ilyen helyzetben viselkedni?

2022. okt. 24. 04:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Rám volt állva, de tudtam hogy nem lesz folytatása.
2022. okt. 27. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!