Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Az exeitek hány százaléka volt első osztályú fickó?
Figyelt kérdés
2022. okt. 23. 17:15
21/24 anonim válasza:
#20 Engem tuti nem dobnál ki. Csak ennyit akartam mondani. 😇
22/24 anonim válasza:
Mert össze sem jönnék veled :))
23/24 anonim válasza:
17
És ez kinek a hibája???? Ez is a nők hibája????
Ne nézd el! / ne adj meg valamit!
Nem baj, nem kotelező! Majd megadja ezer másik!
Csak neked az b*ssza a csőröd, hogy megvan a választas joga nekünk nőknek is!
Nőktől még nem hallottam vernyákolast, hogy tulsulyos, ronda nők a férfiak ujraelosztását követelnék! Forditva igen!
Na akkor ki a szeremcsétlen!?
Köszönöm, nekem teljesen jobb egyedül, mint valakivel, akivel csak megalkuvásból vagyok együtt
24/24 anonim válasza:
#22 Én is csak minőségi nőkkel jövök össze, szóval sajnos te kiestél. Bocs bébi. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!