Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a csúnya, iskolázat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a csúnya, iskolázatlan fèrfiak akarnak kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Barátnőim is csúnya munkás pasikkal vannak kapcsolatban. Egyetemet végzett férfi nem akar párkapcsolatot, ha ráadásul jól is néz ki akkor meg "kalandozik"
2022. okt. 22. 19:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
83%

"Barátnőim is csúnya munkás pasikkal vannak kapcsolatban."

annyiszor volt már itt az a munkás csávó, hogy tuti ez is te vagy, dehogy vagy te csaj :D

2022. okt. 22. 20:03
 12/22 anonim ***** válasza:
47%

Szóval még el sem végezted. De meg vagy róla győződve hogy mivel egyszer majd lesz egy alapszakos (valószínüleg büfé)diplomád, ezért te magasabb értékű ember vagy

Talán ezért nem jönnek veled össze, mert nem kell nekik egy ilyen sznob bige

2022. okt. 22. 20:05
 13/22 anonim ***** válasza:
47%
Kérdező az úgye tudod hogy a csúnya melósok a sokszorosát keresik egy irodában kávézgató diplomás fizetésének?
2022. okt. 22. 20:10
 14/22 A kérdező kommentje:
A melósnál nem a fizetés számít, hanem hogy legyen EQ,IQ.
2022. okt. 22. 20:25
 15/22 anonim ***** válasza:
25%

14 igen törvénybe van iktatva hogy bizonyos iq szint fölött kötelező diplomásnak lenni

Valamint az ÖSSZES munkás buta alkoholista suttyó

2022. okt. 22. 20:35
 16/22 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező igen, az a sok csaj aki kettessel átbukdácsol pl turizmus vendéglátás szakon az mind értelmes művelt intelligens ember

De pl egy órás, ékszerész, kovács minden esetben egy buta semmirekellő értéktelen ember

Ez jól tükrözi a mai egyetemisták szinvonalát

Amúgy az megvan hogy egy irodista is egy egyszerű melós?

2022. okt. 22. 20:44
 17/22 anonim ***** válasza:
25%

Na persze. A jól kinéző iskolázatlan férfiak minden hónapban más nőt húznak, de inkább párhuzamosan többet.A sok jó seggű buta tyúkot beültetik a 15 éves Audiba, és viszik haza megpocsékulni. Azok meg mennek, mert legalább egyszer az életben királylányok lehetnek a dögunalom gyári meló után.

Aki szarabbul néz ki, az diplomás létére se válogathat. Aki meg jól néz ki, az válogat is amíg teheti. Nyugi, 40 felett mindegyik belerakja a bohócot a fiókba, mert a 20 éves kiscsajokból kiöregednek, és kell az állandó partner. Az asszonka meg elalél, hogy milyen jó partit fogott ki.

2022. okt. 22. 21:49
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
"Csak" 3 párkapcsolatom volt, de mindegyik értelmiségi és ebből az első és a harmadik elvett, és a második is két évig azért tartott. Aktuálisan mindig korombeli, átlagosan kinéző, de zért sportos pasik, meg én se vagyok se bomba, se ronda... vagyis azt hiszem, az arcom oké, de nem vagyok sportos nádszál. Egyéb értelmiségi udvarlóim is akadtak, amikor épp társkeresőztem, velük is tényleg csak klasszikusan, illedelmesen randizgattunk, és ők is mind diplomás, tipikusan középosztálybeli férfiak voltak (mérnök, tanár, programozó, könyvelő). Szóval akivel ágyba bújtam, az már maradt is :) Szerintem fontos, hogy tudj jól szűrni, azt nézd, ki az, akinek normális az értékrendje és nem csak a szája jár, hanem figyel rád, tudtok kommunikálni, nem értitek félre egymást folyton, és tényleg egyenrangú, magával kompatibilis társat keres és ehhez ismeri is magát. Ha valaki csak nem akar kihagyni... hát azzal akármilyen vonzó lehetőségnek tűnik, hogy hátha megszeret, nem érdemes foglalkozni.
2022. okt. 22. 22:36
 19/22 anonim ***** válasza:
38%
Nem egyszerű. Ha egy nő diplomás, jól is néz ki, és jó állása is van, akkor sokkal, de sokkal kevesebb a lehetséges partnerek száma. Viszont az olyan férfiak meg minden nőnek kellenének, ezért eszük ágában sincs megállapodni. Vagy már rég megállapodtak. Én is ezt tapasztaltam, sajnos.
2022. okt. 22. 22:37
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

Akinek nincs diplomája az egy buta,értéktelen proli csak.

28/N

2022. okt. 23. 07:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!