Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehetséges hogy valaki örök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy valaki örök szüzességre meg nőtlenségre van ítélve?

Figyelt kérdés
Valakinek 14 évesen az ölébe hullik minden, annyit látok hogy egymás körül legyeskednek aztán dugnak, rózsaszín köd, miénk a világ illúzió meg miegymás. Aztán vannak 40 éves szüzek akik mindig egyedül voltak, senki nem vette észre őket stb. Én még 40 nek a fele vagyok de kb ez az életképem. Bár én tudatosan le is mondtam már róla valahol. Ennyi, hiába mindenféle erőfeszítés, akinek máshogy van megírva a sorsa annak erőfeszítés sem kell, jön minden magától.
2022. okt. 21. 23:42
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Öhm, nem kollégiám csak egy helyen dolgozunk, más cég a kettő.
2022. okt. 22. 02:13
 12/23 anonim ***** válasza:
72%

Öhm, ez qurva gáz válasz volt.

Senki nincs tisztában a te viszonyaiddal. Ha nem a munkatáraid, akkor azzal is barátkozhatsz, akivel egy helyen dolgozol, biztosan van közös téma, amiből elindulhat egy beszélgetés.

2022. okt. 22. 02:30
 13/23 anonim ***** válasza:
65%

13, mi van?

Nem ez jut, valaki ezt az utat választja. Nekem ne mondja senki amikor a fogatlan alkoholista is nővel van, hogy ez tényleg akkora mágia. Nőt szerezni amelyik férfi nem tud az nem is értem mit agyal egyáltalán rajta. Rosszabb vagy egy fogatlan, büdös bagós, alkesznél? Hát gratulálni tudok.

Ennél azért jobb vagy? Akkor nő is lesz akit érdekelsz, ha nem vagy egy befordult, bunkó, barátságtalan ember amilyennek itt is látszol.

Minden más csak hiszti és meg is érdemled.

Mibe tart lemenni egy edzőterembe vagy akárhová ami az érdeklődési körödhöz tartozik? Egy koncert amelyik előadót szereted? Felregisztrálni egy társkeresőre 3 percbe telik. Ha onnantól szimpatikus valaki persze már kell belefektetni, de elkezdeni ezt a dolgot, na ahhoz meg erőfeszítés se kell.

2022. okt. 22. 03:49
 14/23 A kérdező kommentje:
Egyszer valakit a depresszív személyem fogott meg, de nem tartott sokáig a kettőnk viszonnya mert nehéz volt vele. Még nálam is sérültebb volt a csaj. Azt meg hogy ki mit érdemel nem te fogod megmondani.
2022. okt. 22. 05:01
 15/23 anonim ***** válasza:
78%

Nem hiszem hogy 20 éves lenné! Inkább 25-30! Az nem a negyven fele!

2 dolog számít igazán : jól nézz ki és ne legyen ne annyit keress mint a hétköznapi melós átlagjóska.

Ha semmiben nem vagy jó > sírhatsz mert sose lesz csajod.

2022. okt. 22. 06:16
 16/23 anonim ***** válasza:
30%

Hat, 20 evesen mar sejti az ember, hogy mar elment a hajo.....

38F incel

2022. okt. 22. 06:31
 17/23 anonim ***** válasza:
62%

Nyilván aki testileg vagy szellemileg alkalmatlan rá, az nem fog szexelni.

Az írásképed alapján agyilag rendben vagy (a gondolkodásmódoddal vannak súlyos problémák, de az más téma).

Ha feláll a bré is, akkor mehetsz is dugni, nincs semmi bajod, ami szüzességre ítélne. Innentől kezdve más dolgokon kell dolgozni. Megjelenés, kommunikáció, gondolkodásmód... azaz legyél vonzó a kiszemelted számára.

Ha nem találsz így se senkit a kölcsönös együttléthez, akkor ott a fizetős... vannak nagyon kedves, barátnő feeling, szüzesség elvesztése szolgáltatók. Rosszlányok pont húu

2022. okt. 22. 06:43
 18/23 A kérdező kommentje:
Fizetőssel nem csinálnám, az nem azért van velem mert rám vágyik.
2022. okt. 22. 06:58
 19/23 anonim ***** válasza:
63%
Utolsó ; szűznek nem javallott prostit ajánlani. Utána egy életre benne lesz hogy csak pénzért kapott női érintést. Amíg Géza , Jenő , Balázs stb gyerekkori osztálytársai már 14 évesen dugtak és teljesen ingyen. Ezért ő kevesebbnek fogja magát érezni hogy csak pénzzel sikerült ez neki megkésve 27 évesen.
2022. okt. 22. 07:01
 20/23 A kérdező kommentje:
22
2022. okt. 22. 07:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!