Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nagyon introvertált férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon introvertált férfi sosem fog magától rámírni? Ha én írok utána megered a nyelve, de ő sosem szokott.

Figyelt kérdés

2022. okt. 21. 19:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
67%
Nem biztos hogy introvertàltsàgon múlik, de nyugodtan megemlítheted neki hogy neked így nem okés
2022. okt. 21. 19:46
 2/17 anonim ***** válasza:
91%
Attól, hogy valaki introvertált, még képes kommunikálni és ha te már többször is kezdeményeztél beszélgetést, nem is lenne oka tartani tőle. Szóval valószínűbb, hogy annyira nem érdekled, hogy ő írjon rád magától.
2022. okt. 21. 19:48
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
vannak ilyen személyiségek, igen, lehet tart attól, hogy rosszkor zavar, nem tudja mit írjon, akármi, biztasd, és jelezd neki hogy ő is írhat neked ugyanúgy, nem fogod leharapni a fejét
2022. okt. 21. 19:49
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam introveráltként magamtól írni, de ez fordítva ritkábban szokott előfordulni. Szóval nagyon nem ezen múlik.
2022. okt. 21. 19:49
 5/17 A kérdező kommentje:
Néha látom, hogy gépel valamit, de aztán nem küldi el. Ez nekem okyan fura. Lehet tényleg írna ő, csak nem mer, azt hiszi zavar.
2022. okt. 21. 20:05
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor bátorítsad egy kicsit :)
2022. okt. 21. 20:12
 7/17 anonim ***** válasza:
84%
Próbáld ki, hogy nem írsz neki. Vajon ő írna magától?? Ez nem introvertáltság, szimplán érdeklődés hiánya szerintem. Úgy bele megy a beszélgetésbe, hogy te írsz, de viszont magától nem kezdeményezne. Tehát ő el lenne akkor is, ha nem írnál neki.
2022. okt. 21. 20:34
 8/17 anonim ***** válasza:
77%
En is intro vagyok meg is ra vettem magam az irasra.. ram magatol nem ír!
2022. okt. 21. 20:55
 9/17 A kérdező kommentje:
Akkor nem írok neki többet. Remélem nem csak bátortalan és ezzel fogom elrontani az egészet :(
2022. okt. 21. 21:26
 10/17 Gymnospermatophyta ***** válasza:

Vaagy beszéld meg vele. Pl. valamilyen formában kérdezz rá, hogy miért van ez. Vagy talán , ha úgy irányítod a beszélgetést egyszer, hogy felhozod a témát félig-meddig viccesen és figyeled, hogy reagál rá. Vagy csak simán elköszönés előtt hozzá dobod, hogy legközelebb írj te/írjon bátran, hogyha szeretne.

Nem tudom ezek jó ötletek-e, de az biztos, hogy a kommunikáció sokszor, sokféle módon tud segíteni. :) Így én gondolkodnék valami efféle megoldáson is.

2022. okt. 21. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!