Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vékonyként ne is álmodjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékonyként ne is álmodjak duci lányról?

Figyelt kérdés

Vékony alkat vagyok, ilyen a genetikám, ezzel nem tudok mit csinálni. Próbálom kompenzálni, szerintem elég jó fizikumom van, heti 4x edzek, ami meg is látszik, azonban így is csak alulról súrolom a 70 kilót. Ahhoz, hogy ennél lényegesen több legyek, ahhoz annyi izomra lenne szükség, amit már nem tartanék esztétikusnak. Helyesnek tartom magam, jól érzem magam így, nem szívesen változtatnék. Tapasztalom is, és más kérdések alatt is az olvasható, hogy ilyen paraméterekkel nem sok esélyem van.

Viszont ilyesmi alkatú nőre vágyom:

[link]

2022. okt. 20. 20:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
72%
Ez nettó hülyeség...
2022. okt. 20. 20:50
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kB ilyen alkatom van és van pár ilyen vagy nagyobb alkattal rendelkező barátnőm, és mindannyiunknak volt/van sportos, vékony párja...
2022. okt. 20. 21:00
 3/18 anonim ***** válasza:
de
2022. okt. 20. 21:01
 4/18 anonim ***** válasza:
0%
Vékony-de-állandóan edző alkat? Olyasmit kell elképzelni, mint ez? [link]
2022. okt. 20. 21:08
 5/18 A kérdező kommentje:

[link]

ilyesmi inkább

2022. okt. 20. 21:22
 6/18 anonim ***** válasza:
29%
Ha ilyen alakod lenne, nem azon sírnál, hogy miért nem lehet kövér barátnőd. Mintha egy kövér nőhöz Adonisznak kéne lenni…
2022. okt. 20. 21:23
 7/18 anonim ***** válasza:
85%
Akit linkeltél nő, kb. minden második cigányasszony külsejű. Nem hiszem, hogy olyan nehéz ilyet szerezni.
2022. okt. 20. 21:24
 8/18 A kérdező kommentje:
Abból indultok ki, hogy egy igénytelen nőt keresek. Nem. Telt, de szép lányt, aki ad magára, igényes, csak nagyobbak a méretei. Egyrészt kevés ilyen van, másrészt az a tapasztalatom, hogy igenis zavarja őket, ha a párjuk vékonyabb/törékenyebb náluk. Egy szavazásban pl 90% arra szavazott, hogy zavarná
2022. okt. 20. 21:29
 9/18 anonim ***** válasza:
87%

Hát nem tudom

Nekem az ismeretségi köröm tele van ilyen és nagyobb nőkkel mégis van párjuk, és általában mind sportos

És egyáltalán nem azt tapasztalom hogy sokuk annyira elveszett lenne vagy nem adna esélyt és sportosabb pasinak

Valószínűleg nem jössz be nekik stb

2022. okt. 20. 21:37
 10/18 anonim ***** válasza:
85%
#9 kit értünk sportos alatt? Aki heti 1x elmegy futni vagy biciklizni? Ha sportos alatt izmosat értünk, én nem sok olyat látok ennyire kövér nőkkel.
2022. okt. 20. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!