Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az oka annak, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, ha egy férfit csak duci vagy kövér nők akarják úgy hogy nincsen az a férfi elhízva?

Figyelt kérdés
Lassan 39 éves leszek és egyszerűen rengeteg nőnél próbálkoztam ,de eddig kizárólag csak kövér ,erősen duci nők akartak ,átlagos súlyú nők mindig visszautasítottak én nem vagyok kövér abszolút
2022. jún. 18. 15:01
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Mert ronda vagy. Nekem is ugyanez volt... Szép nők, akik nekem tetszettek mindig visszautasítottak, ha meg viccből megnéztem mire megyek rondákkal (köztük volt dagadt), akkor meg gyerekjáték lett volna, mi több még az olyan lehetetlen helyeken mint Tinder is like-olt pár dagadt nő. Ahogy én úgy gondolom te is ronda vagy. Ez van.
2022. jún. 18. 15:05
 2/8 A kérdező kommentje:
1. De vékony ronda nő is tetszene...
2022. jún. 18. 15:06
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
1-es vagyok, csak a rekord kedvéért, 172 centi vagyok és amikor ezek történtek csak 57 kiló voltam... Nem tudom ezek a dagadt nők mégis mire számítottak... Gondolom azt hitték az átlag súly számít :D.
2022. jún. 18. 15:06
 4/8 anonim ***** válasza:
78%

Az se lehetetlen, csak vélhetően nem elég ronda nőkben gondolkozol, azaz nem a szinteden vannak külsőre így ők találnak nálad jobbat. Nekem is lehetett volna vékony ronda nőm nem csak dagadt csak kellően rondának kellett lennie...

2022. jún. 18. 15:08
 5/8 anonim ***** válasza:
95%
Szeretem a molett idomokat :)
2022. jún. 18. 15:09
 6/8 anonim ***** válasza:
19%

Nem lehet hogy csak túl pozitívan értékeled magadat?

Én 182 cm /80 kg voltam es rendszeresen kínoztam magam éveken át edzéssel. Diétával. Eredmény szted? Nulla!

Mindenkitől megkaptam hogy dagadt disznó vagyok! Mert a férfi átlagsúly 65 kg.

2022. jún. 18. 15:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
6-os! Én tudom, hogy van kishazánkban egy tucat pszichiátriai eset, aki reggeltől-estig mindenkibe beleáll, ha annak a csontvázán fél milliméter bőr már megcsíphető, azt is tudom, hogy akad, akinek a véznaság a szexuális fétise, és ezen nem tud változtatni... de hogy te a 80 kilóddal (ami amúgy _urva messze van egy emberesebb formától) dagadt lennél, az meredek. 90-95 kilóval lennél túlsúlyos (vagy kigyúrt), 100-120-szal dagadt, 150-200-zal súlyosan elhízott. 65 kilóval meg szánalmasan vézna, akit megmosolyognak a háta mögött, jobb esetben azt hiszik, hogy nyolcadikos.
2022. jún. 18. 15:30
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert a szebb nők találnak nálad sokkal jobbat. Te meg válogatsz. Ennyi.
2022. jún. 18. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!