Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy lányra rá mosolygok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lányra rá mosolygok és ő is picit vissza mosolyog csukott szájjal az jelenthet valamit? Ilyen bizonytalan mosoly volt.

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány akit nem ismerek és rámosolyogtam az utcán. Amikor rá mosolyogtam akkor nézett, majd egy pár másodperc múlva egy aprócska mosolyt hagyott az arcán. Nevezhetjük ,,fél mosolynak" szóval úgy mosolygott hogy (mind aki nehezen nyílna meg egy idegen előtt) tehát néz rám, pár másodpercig, majd utána egy pici mosolyt elereszt (nem annyira látszik, de én jól megfigyeltem és bizony az egy apró mosoly volt) nekem tetszett, nem tudom hogy én neki tetszettem -e. Szerintem már nem fogom megtudni mert soha nem fogom látni, ahogyan ő se engem. Beszélgetni nem tudtam vele, mert siettem a munkába (így is lekéstem a buszt majdnem). Na mindegy. Lehet hogy egy erőltetett mosoly volt vagy nem tudom..... Amúgy nem láttam rajta azt hogy utálat miatt mosolyogna, szóval ez tuti nem. Csak nem tudom hogy ő azért mosolygott mert én is mosolyogtam rá? De akkor én amikor rá mosolyogtam miért nem egyből mosolygott? Miért csak akkor amikor én, és utána néz majd utána pár másodperc múlva pici mosolyt elereszt...

Kideríteni már nem tudom, de érdekelne minden normális válasz, ezzel már nem tudok mit kezdeni. De a jövőben a válaszaitokkal gyarapítani fogom ezt a fajta nonverbális dolgot. Mert ebből én tök hülye vagyok. És mindig ez van velem, sose tudom ezt a mosoly dolgot.

És nyilván nem ettem le magam kecsappal meg ilyenek. Meg hülyén se néztem ki. Ő látszólag egy szerény kedves lány volt akinek nem nagyon volt önbizalma és kellett volna neki önbizalom hogy megnyíljon. Természetesen apró mosoly volt, így lehet hogy oldódott a helyzet. Na mindegy majd itt kapok értelmes választ a szerelmesektől, nálamnál tapasztaltabaktól.

Köszönöm!

27F (Még soha nem volt nőm)

2022. okt. 20. 07:49
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
Ha valaki random az utcán rámmosolyog, én is vissza szoktam. Ebben semmi pluszt nem kell beleképzelni.
2022. okt. 20. 08:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem utcán volt. És mivel te nem ismered a szitu igy nehéz elképzelni
2022. okt. 20. 08:16
 3/7 anonim ***** válasza:
"Szóval van egy lány akit nem ismerek és rámosolyogtam az utcán."
2022. okt. 20. 09:05
 4/7 A kérdező kommentje:
De nem olyan utcán. Egy bolt előtt az utcán. Tehát a boltnál. Szerintem ezen ne ragadjunk le.
2022. okt. 20. 10:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Értem. A bolt előtti utca az nem olyan utca, mint a többi utca. Valószínüleg udvarias volt és azért mosolygott vissza.
2022. okt. 20. 10:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Óóó, ilyen nekem is szokott lenni.

Random arc rám mosolyog hosszan és én csak megszeppenve pislogok, hogy te jó ég, honnan ismerhetem, honnan ismerhetem, ismerem egyáltalán?!

Végül a békesség kedvéért én is megeresztek egy bizonytalan mosolyt és néha biccentek is, mert mi van, ha tényleg fel kéne ismernem, akkora bunkó mégse lehetek, hogy fapofával elmegyek mellette.

2022. okt. 20. 16:12
 7/7 Senior Séf ***** válasza:
Puszta udvariasság. Persze ha te mindenképpen többet akarsz belelátni, mondhatunk mi akármit.
2022. okt. 23. 17:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!